SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI
Bu haber 18 Kasım 2018 - 16:54 'de eklendi ve 254 views kez görüntülendi.

AK Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde Türkiye genelinde aynı anda temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Camlı Köşk’te sabah saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi saat 16.00’da sona ererken, AK Parti bu seçimlerde ilk kez bilgisayar ortamında oy kullanma sistemi kullandı.

Zonguldak Merkez (5) Ereğli(20), Alaplı (2), Çaycuma(4), Devrek (9), Gökçebey (6), Kozlu (5), Kilimli (11) aday adayı ile 17 Beldede ise toplam 38 olmak üzere toplam 100 Belediye Başkan aday adayının belirleneceği temayül yoklamasında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Niğde Milletvekili Yavuz Ergün, Gençlik Kolları MKYK üyesi Osman Ağzıkara’nın gözetiminde yapılırken, 815 delege il, ilçe ve belde Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan 100 kişi için oy kullandı.

Toplam 815 delegenin dijital ortamda kullandığı oylar anında AK Parti Genel Merkezi’nin sisteminde kayıt altına alınıyor ve sonuçların da önünüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER