SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ YÖNETİMLERİ TANITTI

İYİ PARTİ YÖNETİMLERİ TANITTI
Bu haber 18 Kasım 2018 - 16:58 'de eklendi ve 227 views kez görüntülendi.

İYİ Parti yeniden yapılandırma kapsamında yeniden belirlenen il, ilçelerdeki yönetim kurulları Alaborina’da düzenlenen etkinlikle kamuoyuna tanıtıldı.

İYİ Parti Zonguldak’tan sorumlu Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çolak, İl Başkanı Yavuz Erkmen ve 8 ilçe başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu tanıtım toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşması yapan İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti’nin kuruluş süreci ve 24 Haziran’da aldığı sonuçların küçümsenmeyecek bir başarı olduğunu belirterek, yerel seçimlerde de Zonguldak’ta en az 2 ilçe ve 5 beldede seçimi kazanacaklarını iddia etti.

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde başarılı olacağını ve bir sonraki genel seçimlerde de iktidar ortağı bir parti olacağını ifade eden Erkmen, “Biz bugün aynı zamanda mahalli idareler seçimleri ile ilgili startımızı da veriyoruz ve bundan sonra bütün arkadaşlarım tek vücut olarak sahada olacak, çalışacak. Biz milletimizin yanında olacağız. Sayın Genel Başkanımız her grup konuşmasında söylüyor,  bizim kimseyle ittifak yapma gibi bir düşüncemiz yok. Biz kendi adaylarımızı göstereceğiz, iddialı olacağız ve şunu çok rahatlıkla söylüyorum ki başarılı olacağız. En az 2 tane ilçeyi, en az 5 tane beldeyi biz alacağız. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Bütün arkadaşlarımız iddialı olsun, biz şu anda Zonguldak’ta en iddialıyız diyenler kadar onlardan daha fazla iddialıyız. Ben boş laf da söylemem, söylediğimin de arkasında dururum bunu hepimiz birlikte göreceğiz. Ben arkadaşlardan tek bir şey istiyorum, bir araya gelinecek, beraber olunacak tek yumruk olunacak, birlik ve beraberlikle başarıya ulaşılacak.  Çünkü fitne, fesat, dedikodu bize yakışmaz. Eski yeni diye ayarımda yoktur. Bunu da kabul etmiyoruz. Biz eskisi, yenisi bir bütünüz, hep birlikteyiz” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çolak ise Zonguldak’ın sorunlarını Meclis’e taşınması konusunda destek vereceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından İYİ Parti il, Merkez ilçe diğer ilçe yönetimleri kamuoyuna tanıtıldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER