SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MAĞDUR KİM?

MAĞDUR KİM?
Bu haber 20 Kasım 2018 - 17:15 'de eklendi ve 403 views kez görüntülendi.

Son zamanlardaki iflaslar birçok insanları mağdur etti.

Son olarak Devrek’teki hurdacı bazı kişilerce dolandırılınca kendisi de iflas ederek birçok insanı mağdur ettiği iddia ediliyor.

Son olarak da mağdur ettiği insanların paralarını ödemek için malını mülkünü satıp insanların paralarını ödemeye çalışan kişi mağdur ettiği bazı kişilerin sorununu çözmek için birilerinin işyerine gitmiş ama o işyerinde saldırıya uğramış, birçok yerinden yaralanmış ve başına 8 tane dikiş atılmış olup hastaneden taburcu olduğu belirtiliyor.

Şimdi birilerine soruyoruz;

Bu kişiye sizler ne yaptınız? Bu işten kimler taşeron tutarak kendi parasını kurtarmak için nasıl bir entrikalar çevirdiniz. Bu kişiden kaç tane araç alıp kimlere getirdi. Karşılığında ne aldılar. Para pulu olmadan nasıl piyasadan ne karşılığında araçları alıp getirdi. Bu alışverişlerden kimler 4,5 milyon TL. dolandırdığı iddia ediliyor.

İflas eden bu kişi tüm mağdur ettiği insanların borcunu ödemek için uğraşırken,  bazı kişiler ne yaptı.

Bu olaylarda kimler iflas sonrası rant peşine düşüp kimler, kimlerden rant elde etmeye çalıştı. Kimler “mağdurum” deyip iflas eden bu kişinin sırtından paraları kazandığı, iflas olayında kimler kendi çıkarları için kimleri, kimlere para ve çekleri verip kimlerden kaç tane araç aldırdı. Malı, mülkü ve parası olmayan aracı bu taşeronluktan birilerinin parasını almak için kimleri çarptılar, kendisinin kaç para kazancı olduğu iddialar arasında bulunuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER