SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ BEKTAŞ DEVREK’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ BEKTAŞ DEVREK’TE İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 20 Kasım 2018 - 17:24 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İlçe ziyaretlerine  Devrek’te devam ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Devrek Kaymakamı Tolga Polat’ı ziyaret eden Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ilçenin genel ve coğrafi konuları hakkında brifing aldı. Ardından Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Semerci, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı kapıda çiçekle karşıladı. Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ziyarette Devrek hakkında bilgi vererek, ilçede yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında Vali Bektaş’ı bilgilendirdi.

Başkan Semerci ziyaret dolayısıyla Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’a teşekkür ederek günün anısına Devrek Bastonu takdim etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş daha sonra Devrek Bastoncular Çarşısını ziyaret etti. Vali Bektaş ziyarette Devrek’in dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonunu yakından inceleyerek yapımı hakkında bilgiler aldı.

Baston ustaları, dünyaca ünlü Devrek bastonunun yapımı konusunda Vali Bektaş’a ayrıntılı bilgiler verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER