SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BACIOĞLU: ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

BACIOĞLU: ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Bu haber 23 Kasım 2018 - 15:06 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

“Türk öğretmenleri Başarılarının Cumhuriyetin başarısı olduğunun bilinciyle; yılmadan, bıkmadan ve yorulmadan; fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmeye devam edecektir” diyen Bacıoğlu, şu ifadelere yer verdi.

“Büyük milletimizin, tarihe iz bırakacak yeni bir medeniyeti daha inşa edebilmesi, ancak iyi bir eğitim hizmetinin sunulmasıyla mümkün olabilecektir. Eğitimin bizzat uygulayıcısı olan öğretmenlerimiz, bu şuurla mesleklerini icra etmekte; yaptıkları işin önemini, sadece mesai saatlerinde değil, hayatlarının her anında yaşayarak hissetmektedirler.

Öğretmenin kaybedilmesi, geleceğimizin kaybedilmesi, yani Türkiye’nin kaybedilmesi demektir. Bundan dolayı, öğretmenlerin itibarını korumak ve yükseltmek, toplumun tüm kesimlerinin ve en başta da ülkeyi yönetme yükümlülüğünü taşıyanların öncelikli sorumluluğu olmalıdır. Bu sorumluluk, öğretmenler için değil, Türkiye’nin geleceği için yerine getirilmesi gereken bir ödev olarak görülmelidir.

Makamı, ünvanı ve görevi ne olursa olsun sorumluluk mevkiinde bulunan herkesin, öğretmenimize hak ettiği değeri gösterecek ve mesleğin itibarını yükseltecek tutum, söylem ve uygulamaları sergilemesi geleceğimiz adına bir zorunluluktur.

Türk öğretmenleri Başarılarının Cumhuriyetin başarısı olduğunun bilinciyle; yılmadan, bıkmadan ve yorulmadan; fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmeye devam edecektir.

Türkiye Kamu-Sen olarak, öğretmenlerimizin problemlerinin daha yoğun gündeme getirildiği ve tartışıldığı bir zemin olarak, öğretmenlerimize ve daha doğrusu ülkemizin geleceğine sahip çıkmak adına 24 Kasım’ı ısrarla kutlayacak, Başöğretmenimiz Atatürk’ü minnet ve şükranla yad etmeye devam edeceğiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER