SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE SÜRPRİZ GELİŞME!

AK PARTİ’DE SÜRPRİZ GELİŞME!
Bu haber 30 Kasım 2018 - 16:53 'de eklendi ve 249 views kez görüntülendi.

31 Mart 2019 seçimleri öncesinde AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayını henüz belirlemezken, tele-anket ve temayül yoklamaları da devam ediyor.

Zonguldak Belediye Başkan adaylığı konusunda kesin bir karar veremeyen AK Parti Genel merkezi, Özcan Ulupınar, Zeki Tosun, Ömer Selim Alan ve Ali Bektaş’ın isimleri üzerinde ağırlıklı olarak AK Parti düşünülen isimler.

Yaklaşık 2 hafta önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüşmeye giden Ulupınar ile ilgili gelen tepkiler üzerine, bu kez il Başkanı Zeki Tosun’un ismi de Belediye Başkan adaylığı konusunda düşünülen isimler arasında.

AK Parti Gene Merkezi tarafından yapılan tele-anketlerde Özcan Ulupınar, Ömer Selim Alan ve Ali Bektaş’ın isimleri sorulmuştu.

Tele-anket sonucu ise açıklanmazken, son gelişmelere göre, Zeki Tosun’un kesinlikle aday olmadığı, Ali Bektaş’ın ise hem 2014’de Zonguldak merkezde seçimi kaybetmesi, hem de bazı sorunları nedeniyle Bektaş’ın adaylığının kesinlikle düşünülmediği öğrenildi.

Öte yandan, AK Parti’de Zonguldak Belediye Başkan adaylığı konusunda Özcan Ulupınar ile Dr. Ömer Selim Alan’ın isimleri ağırlık kazanmış oldu.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÇAĞLAYAN’IN İSMİ DE KONUŞULUYOR

AK Parti’de mevcut aday adayları arasında yapılan tele-anket ve aday belirleme yöntemleri arasında Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın isminin de konuşulduğu belirtilirken, birkaç gün önce Çağlayan’a Belediye Başkan adaylığı için teklif edildiği, ancak Çağlayan’ın bu teklife sıcak bakmadığı ifade edilirken, AK Parti içerisindeki bir grup Mustafa Çağlayan’ın adaylığı konusunda ısrarcı olduğu ve Genel Merkez düzeyinde çalışma başlattığı ileri sürülüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER