SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. ÖMER SELİM ALAN OLDU

AK PARTİ ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. ÖMER SELİM ALAN OLDU
Bu haber 05 Aralık 2018 - 15:55 'de eklendi ve 323 views kez görüntülendi.

 

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayını Dr. Ömer Selim Alan olarak belirledi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan’ı arayarak yarın saat 10.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde olmasını istediği ve adaylık açıklamasında yer almasını istediği öğrenildi.

Dr. Ömer Selim Alan yarın Ankara’da gerçekleştirilecek il Başkanları toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı belirtildi.

Zonguldak kamuoyunda AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adaylığı ile ilgili ismi geçen eski Milletvekili Özcan Ulupınar, Dr. Ömer Selim Alan’ın Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Zonguldak Belediyesi’ni kazanmak için üstüme düşen ne varsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan’a tam destek vereceğini ifade etti.

Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan’ın açıklanmasının AK Parti cephesinde ve Zonguldak’ta birçok kesim tarafından da sevinçle karşılandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER