SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEMİRCİ: ATALAY’IN UĞRADIĞI HER TÜRLÜ HAKSIZLIĞA KARŞI DAİMA ARKASINDA DURACAĞIZ

DEMİRCİ: ATALAY’IN UĞRADIĞI HER TÜRLÜ HAKSIZLIĞA KARŞI DAİMA ARKASINDA DURACAĞIZ
Bu haber 10 Aralık 2018 - 18:33 'de eklendi ve 280 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaparak, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın bir basın toplantısında Asgari Ücret ile ilgili kullandığı ifadeler üzerinden haksız ithamlarla karşı karşıya kaldığını belirtti.

Demirci açıklamasında “Konfederasyonumuz Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay’ın yerli ve milli duruş sergileyen büyük bir vatansever olduğundan hiç kimsenin şüphesi yoktur. Bu kasıtlı ve haksızca saldırıyı kınıyoruz. Genel Başkanımız Atalay’ın daima arkasında duracağız” dedi.

Açıklama şöyle; “TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın bir basın toplantısında Asgari Ücret konusunda, temsil ettiği üyeler ile ilgili haklı taleplerini dile getirdiği ifadeler bir kısım basın-yayın organı tarafından çarpıtılmış ve Konfederasyonumuz Genel Başkanı Atalay’a karşı haksız bir saldırıya dönüştürülmüştür.

Sayın Atalay’a yönelik bu haksız saldırı, asgari ücret görüşmelerinde geri adım atılmasına yönelik kasıtlı bir ithamdır. Bu tür saldırılar, milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret konusundaki kararlılığa geri adım attıramayacaktır.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, hem vatanını, milletini seven ve bunun için her şeyini ortaya koyan hem de işçi hareketlerinde aktif rol üstlenip halkın çıkarlarını da sonuna kadar gözeten vatan sevdalısı bir konfederasyon başkanıdır.

Konfederasyonumuz Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay’ın yerli ve milli duruş sergileyen büyük bir vatansever olduğundan hiç kimsenin şüphesi yoktur.

Sayın Atalay’ın muhtıralara, darbe girişimlerine karşı dik duruşu da demokrasiye bağlılığının kanıtıdır.

Uğradığı kasıtlı ve haksızca saldırıyı kınıyoruz.

Genel Maden İşçileri Sendikası olarak Konfederasyonumuz Genel Başkanı Ergün Atalay’ın uğradığı her türlü haksızlığa karşı daima arkasında duracağız”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER