SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ İL BAŞKANI YAVUZ ERKMEN İDDİALI KONUŞTU

İYİ PARTİ İL BAŞKANI YAVUZ ERKMEN İDDİALI KONUŞTU
Bu haber 11 Aralık 2018 - 17:29 'de eklendi ve 293 views kez görüntülendi.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğini, seçimlere de güçlü adaylarla gireceklerini ifade etti.

Zonguldak’ta en az 2 ilçe ve 5 beldede seçimi alabilecek güçte olduklarını belirten Erkmen, aday adaylığı başvuru süresinin 15 Aralık’a kadar devam edeceğini, siyaseten tecrübeli isimlerle yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

“TECRÜBELİ VE GÜÇLÜ ADAYLARLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

“Partimizde 1 Aralık’ta başlayan adaylık müracaatları 15 Aralık’a kadar devam edecek. Şu anda gayet güzel büyük bir ilgi var. Müracaat eden arkadaşlarımız oldu. Bunun yanında gelip belgesini alıp önümüzdeki hafta müracaat edecek arkadaşlar var. Kamuoyuna açıkladığımız üzere her yerde kafaya oynayan ve en güçlü adaylarla seçime gireceğiz. Zaten biliyorsunuz, kamuoyunda ittifak konusunda bir takım konuşmalar oluyordu ama bir taraftan Genel merkezden gelen bilgiler, bir taraftan da Genel Başkan yardımcımız Ümit Beyin geldiğinde söylediği üzere bu bazı illerle sınırlı olacak. Onlar da Büyükşehirler gibi gözüküyor. Dolayısıyla biz İYİ Parti olarak Zonguldak’ın genelinde her yerde seçimi kazanabilecek adaylarla katılacağız. Ben daha önce de söylediğimin arkasındayım en az 2 ilçeyi ve 5 tane beldeyi en az diyorum alabilecek güçteyiz ve bunu da herkes görecek” dedi.

“İYİ PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ DE HERKESE GÖSTERECEĞİZ”

Yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını ifade eden İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, “Ben şunu söyleyeyim, gerek Zonguldak merkez gerekse ilçeler ve beldeler hepsinde kafayı oynayacak arkadaşlarımız olacak ve ben şu anda sadece şu kadarını söylemek isterim ki bizim adaylarımızın bir kısmı eski, siyaseten tecrübeli arkadaşlarımız olacak. Bir kısmı yeni siyasete başlamış kişiler olacak. Yani her yerin kendi özelliklerine göre orada kazanabilecek arkadaşlarla biz yola çıkacağız ve inşallah iyi belediyecilik dediğimiz, İYİ Parti Belediyeciliğini de herkese göstereceğiz” şeklinde ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER