SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ARTIK ZONGULDAK BELEDİYESİ’Nİ ALMAMIZ GEREKİYOR

ALAN: ARTIK ZONGULDAK BELEDİYESİ’Nİ ALMAMIZ GEREKİYOR
Bu haber 13 Aralık 2018 - 17:42 'de eklendi ve 226 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Vira Bismillah diyerek yola çıktıklarını belirten Ömer Selim Alan, Zonguldak’ın sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, Zonguldak’ın 19 mahallesinde sıkmadık el, dinlemedik dert ve çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Basın toplantısında ilk konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan’ın her zaman arkasında olduklarını Zonguldak belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediyelerini de almak için büyük bir gayret sarf edeceklerini belirtti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Zonguldak Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandıracaklarına inandıklarını kaydeden AK Parti il Başkanı Zeki Tosun şöyle dedi.

TOSUN:  HEDEFİMİZ BİR, GAYEMİZ ZONGULDAK BELEDİYESİ’Nİ VE ÇEVREDEKİ BELEDİYELERİ ALMAK

Zonguldak Belediyesi’ni bu kez AK Parti’ye kazandıracaklarını söyleyen Zeki Tosun, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

“Dr. Ömer Selim Alan Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. Ben kendisine bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Biz ilçe teşkilatımız, il teşkilatımız, kadın ve gençlik kolları ile beraber Sayın başkanımızla seçim süreci başladığında sahaya inerek bu 3 aylık dönemde çalışmalarımızı gece gündüz aksatmadan yaparak inşallah Zonguldak Belediyesi’ni bu kez AK Parti saflarına katacağız. Bunun sözünü Sayın Cumhurbaşkanımıza Ankara’da verdik. Ben bu saatten sonra bütün AK Parti teşkilatlarının bize gönül veren seçmenlerimizin bizimle beraber, biz onların ellerine, omuzlarına dokunana kadar herkese ulaşacağız ve insanlarımızın gönlüne girmek için bu 3 aylık dönemde canla başla çalışacağız, vekillerimiz de dahil olmak üzere ve Zonguldak Belediyesi’ni de inşallah AK Parti’ye kazandıracağız. Bütün hedefimiz bu. Bunun için planlarımızı, projelerimizi her geçen gün arkadaşlarımızla beraber yan yana gelerek yapıyoruz. Biz, Zonguldak’ın daha güzel bir kent, yaşanılabilir bir kent olması için elimizden gelenin fazlasını hep beraber yapacağız, seçimleri de aldıktan sonra da Zonguldak’ın bu kara talihini inşallah hep beraber değiştireceğiz. Hedefimiz bu, teşkilatlarımız, mahalle teşkilatlarımız heyecanla sahada çalışıyorlar ama sahaya daha iyi çıktığımız zamanı da heyecanla bekliyorlar. İnşallah burada biz teşkilatlarımızın, mahalle teşkilatlarımızın, kadın ve gençlik kollarımızın da çabalarıyla gece gündüz çalışarak başarıya ulaşacağız. Hedefimiz bir, gayemiz Zonguldak Belediyesi’ni ve çevredeki belediyeleri almak. Başarılı bir seçim geçirmek bütün hedefimiz bu. Bunun için de genç, dinamik bir adayımız var. Bu 3 aylık dönemde kendisini gece gündüz hep beraber çalışacağız. Ben bir kez daha Zonguldak’ımıza hayırlı olsun diyorum”

ALAN:  ZONGULDAK’I KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada, “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları ile değerli büyüklerimiz, İl Başkanım, kıymetli vekillerim, saygıdeğer ilçe başkanımın, teşkilatlarımızın destekleriyle inşallah 31 Mart 2019’a kadar durmaksızın Zonguldak’ımızı hak ettiği yerlere taşımak için bizler vira Bismillah deyip yola çıktık. Ben değil biz şiarını partimizin kuruluş ilkesi olan ben değil, biz şiarını da ilke edinerek hep beraber bir olarak yolumuza devam edeceğiz. Elimizden gelenin fazlasını yaparak şehrimizi marka bir değer haline getireceğiz. Zonguldak’ımızın eksiklerinin, sıkıntılarının farkındayız. Yıllardır bu konuda kendimizi hazırlıyoruz. Bu seçimi çok istiyoruz. Çünkü artık Zonguldak Belediyesi’ni almamız gerekiyor vatandaşlarımızın talebi de bu yönde. Ben Zonguldak’ımıza, teşkilatlarımıza, insanımıza çok güveniyorum. İnşallah 31 Mart akşamı bu ipi de biz göğüsleyeceğiz. Bizim Belediyecilik anlayışında insan var. Biz Zonguldak’ımızda yaşayan tüm insanlarımıza dokunacağız. Sıkmadık el bırakmayacağız, dinlemedik dert bırakmayacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah seçimi aldıktan sonra insanlarımızın istemlerine çok basit istemler bunlar inşallah en kısa sürede belli bir hiyerarşi içerisinde hemen projelerimizle beraber cevap vereceğiz vatandaşımızla istişare ediyoruz, görüşüyoruz. Vatandaşımız bir tek güler yüz ve samimiyet istiyor. Kapısı açık olan bir Belediye Başkanı istiyor. Biz zaten bunların sözünü verdik. Zonguldak’ı karış karış gezeceğiz. Ben mahalle temsilcilerimizin de gözünde heyecan görüyorum. Biz herkese temas edeceğiz. Bu niyetle Allah sonumuzu inşallah hayırlı eder. Ocak ayının ortalarına doğru projeler ortaya çıkacak. Projeler şehrimize nefes aldıracak”  şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER