SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

ALAN: CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ
Bu haber 16 Aralık 2018 - 17:31 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

AK Parti, mahalle başkanları ve sandık görevlileri ile kahvaltılı programında bir araya gelirken, seçim startını da vermiş oldu.

Alaborina Restaurant’ta düzenlenen programa; AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ile il ve merkez ilçe yöneticileri mahalle başkanları ve sandık görevlileri katıldı.

Kahvaltı programında mahalle başkanları adına Mithatpaşa mahalle Başkanı Hasan Uğur bir konuşma yaptı.

Ardından AK Parti merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı konuşmada, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi’ni alarak, Zonguldak’a hizmet edeceklerini söyledi.

ALAN:  SAMİMİ OLACAĞIZ, HER VATANDAŞIMIZIN DERDİ İLE DERTLENECEĞİZ

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan yaptığı konuşmada, 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşayacaklarını belirterek, “Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ismimizi açıkladığı zaman, sahneye çıktığımızda, Sayın Cumhurbaşkanımız bana şunu söyledi; ‘Zonguldak’taki seçimi kesinlikle almanı istiyorum, sana ve teşkilatlara çok güveniyorum, lütfet git seçimi al’ dedi. Bizler de sizlerin adına il Başkanım, ilçe başkanım vekillerim bütün sevdalılar adına, Zonguldak’ımız adına Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdik. ‘31 Mart akşamı inşallah haritaya baktığınız zaman Sayın Cumhurbaşkanım Zonguldak’ı sap sarı göreceksiniz’ dedim. İnşallah hep beraber bu sözümüzü tutacağız. Hepinizin birebir gayretine, üstün gayretine, çok efor sarf etmesine ihtiyacımız var.  Zonguldak’ımız için, memleketimiz için Zonguldak’taki bütün hemşerilerimiz için biz Zonguldak’ı inşallah 31 Mart akşamı AK Belediyeciliği ile tanıştıracağız ve akabinde vatandaşımızın gönlüne giden köprüleri kurmak için gönüllere girmek için onların teveccühünü alıp yüzlerini güldürmek için çok güzel hizmetler yaparak projelerimizi hayata geçirerek, onların yüzünü hep beraber güldüreceğiz, hayır dualarını alacağız. İnşallah ilçe ve belde adaylarımızın da açıklanmasından sonra  hep beraber vira bismillah deyip sahalara çıkacağız. Biz bekliyor muyuz, beklemiyoruz. Biz zaten sahalardayız. İl başkanım, ilçe başkanım, mahalle başkanlarım, kadın ve gençlik kollarımız tüm teşkilatlarımızla ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz, inşallah memleketimizi hak ettiği yerlere hep beraber ortak akılla istişare ederek hep birlikte getireceğiz. Yola çıkarken şöyle bir sloganımız vardı; ‘hep birlikte yeni Zonguldak’. Partimize gönül veren başka partilerin mensubu diğer görüşlere gönül veren insanlarımızı da kucaklayacağız. Hep birlikte Zonguldak olacağız. Memleketimiz için Zonguldak’ımız için gençlerimizin geleceği için bizlerin huzurlu, mutlu yaşaması için bu güzel toprakları hep beraber inşa edeceğiz. Sadece yollar yapmayacağız. Sadece beton yığınları yapmayacağız. Gönüllere giden köprüler kuracağız. Vatandaşımızın gönlüne gireceğiz. İnanın vatandaşımız sadece şunu istiyor;  bir güler yüz istiyor, bir de samimiyet istiyor. Biz bunun sözünü veriyoruz. Biz vatandaşımıza her zaman güler yüzlü olacağız. Samimi olacağız, her vatandaşımızın derdi ile dertleneceğiz, seçim akşamına kadar sıkmadık el, çalmadık kapı, dinlemedik dert, girilmedik gönül bırakmayacağız ve Allah’ın izniyle inşallah Zonguldak’ımız da bize sahip çıkacak hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu Gazipaşa Caddesi’nde 31 Mart akşamı hep beraber el ele gönül gönüle kutlayacağız” dedi.

TOSUN:  31 MART AKŞAMI HEP BERABER ZAFERE ULAŞACAĞIZ. BU ZAFER ZONGULDAK’IN ZAFERİ OLACAK

Zonguldak’ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini belirten AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ise, “Bizim bir sevdamız var, birlikte yola çıktık ülke adına, millet adına, devlet adına, birlik ve beraberliğimiz adına bir sevdamız var dedik ve yola çıktık. 2001 yılında AK Parti davasına sahip çıkanlar olmasaydı bizler d e bugün buralarda olamazdık.  AK Parti’nin yolu aslında uzun mir yol ve uzun bir hikaye. Bu hikaye sizlerle çok uzun yıllar devam edecektir inşallah. AK Parti davasına hizmet etmek demek güçlü Türkiye’ye, büyük Türkiye’ye hizmet etmek demektir. 2023 vizyonunu yakalayabilmek için rüzgarı arkamıza alıp zorluklara takılmadan yılmadan başarılı olmak için hep beraber çok çalışmalıyız. Bu şehir bizim, bir ve beraber olduğumuz takdirde biz bu Belediyeyi alacağız ve sizlerle beraber bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz. Bu şehir sizlerle beraber daha yaşanılabilir bir şehir haline gelecektir. Bundan sonraki bu 3 aylık dönemde yapacağınız çalışmalar bizler için çok önemlidir. Gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 31 Mart akşamı hep beraber zafere ulaşacağız. Bu zafer Zonguldak’ın zaferi olacak, bu zafer AK Parti kadrolarının zaferi olacak” diye ifade etti.

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER