SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR

SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR
Bu haber 18 Aralık 2018 - 17:27 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

AK Parti’de Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından şimdi gözler ilçe ve beldelerdeki adaylara çevrildi.

Merkezde Dr. Ömer Selim Alan’ın açıklanmasının ardından, özellikle merak edilen ilçelerden, Ereğli, Kozlu, Kilimli ve Devrek ilçelerinde kimin aday olacağı konusunda heyecanlı bir bekleyiş var.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve ilçe başkanları dün Ankara’da ilçe ve belde Belediye başkan adayları ile ilgili Genel merkezde bir görüşme yaptığı öğrenilirken, bu hafta sonuna kadar adayların açıklanması bekleniyor.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’un Ankara dönüşü adayları açıklayacağı edinilen bilgiler arasında bulunurken, Ereğli, Kozlu ve Kilimli’de hangi adayın açıklanacağı konusunda çeşitli tahminler yürütülürken, il Başkanı Zeki Tosun “henüz netleşmiş bir şey yok” diyerek hafta sonunun beklenmesi gerektiğini vurguluyor.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’un Genel merkezle yapacağı liste görüşmesinin ardından, adayların en geç Cuma gününe kadar netleşip kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Öte yandan, Kozlu’da mevcut Başkan Kerim Yılmaz, Ereğli’de Hüseyin Uysal, Devrek’te Mustafa Semerci’nin yeniden aday gösterilip, gösterilmeyeceği merak edilirken, Ereğli’de Fazlı Erdoğan’ın ismi öne çıkıyor. Semerci olmaz ise büyük bir ihtimalle eski ilçe Başkanı Serdar Kelebek’in aday gösterileceği ifade ediliyor.

Alaplı’da Celil Uzun, Kozlu’da Necdet Karaveli, Kilimli’de ise İsmail Ofluoğlu’nun isimlerinin öne çıktığı belirtiliyor.

Ankara’ya çağrılan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’un yanı sıra Ereğli, Alaplı, Devrek, Çaycuma, Gökçebey, Kozlu ve Kilimli ilçe başkanları AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile bir araya gelerek adaylarla ilgili son rötuşları yaptıkları, nihai kararın ise Genel merkez tarafından verileceği öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER