SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SOYDAŞ VE YILMAZ’IN TAVIRLARI NASIL OLACAK?

SOYDAŞ VE YILMAZ’IN TAVIRLARI NASIL OLACAK?
Bu haber 18 Aralık 2018 - 17:06 'de eklendi ve 307 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) önceki il Başkanı Metin Soydaş ile il Başkan Yardımcısı Aydın Yılmaz her ikisi de görevlerinden istifa etmişti.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde sessizliğini koruyan Metin Soydaş ile Aydın Yılmaz’ın bu seçimlerde yapacakları hamleler merak edilirken, seçimde gösterecekleri tavırlar da ayrıca merak ediliyor.

Bilindiği gibi Metin Soydaş yaklaşık 10 yıl MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ile siyaset yapmış, Ayan’ın il başkanlığı döneminde il Başkan yardımcılığının ardından 24 Haziran seçimlerinde ise il Başkanı olmuştu.

Aydın Yılmaz da, yine Hamdi Ayan’ın yönetiminde yer almış, 2014 yerel seçimlerinde il Genel meclisi üyeliğini kıl payı kaçırmıştı.

Çevrelerinde sevilen, karakterli, dürüst, ilkeli duruşlarıyla her zaman takdir edilen ve oy potansiyelleri de oldukça yüksek olan Metin Soydaş ile Aydın Yılmaz’ın nasıl bir yol izleyecekleri hem yıllarca siyaset yaptıkları MHP’de, hem de diğer partiler tarafından merak ediliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER