SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA TEKNOPARK AÇILDI

ZONGULDAK’TA TEKNOPARK AÇILDI
Bu haber 18 Aralık 2018 - 17:19 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (BEÜ) Zonguldak’ta üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek, teknoloji yoğun sanayi kuruluşlarını çekerek ve yenilerinin kurulmasını sağlayarak kentteki sanayi çeşitliliğini artırmak ve bölge ekonomisini canlandırmak amacıyla, Teknopark kurmak için başlattığı ve yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonucunda Üzülmez bölgesinde kurulan Teknopark törenle açıldı.

Törene; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Pers. Yzb. Ayhan Kafalı, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,  Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, ilçe TSO Başkanları ile protokol üyeleri katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi önderliğinde kurulan şirketin diğer ortakları Zonguldak İl Özel İdaresi (Valilik), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli, Çaycuma, Devrek ve Alaplı TSO’ları.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER