SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: YARDIM ÇAĞRISINA KEŞKE OLUMLU KARŞILIK VERSE DİYECEK BİR SÖZÜMÜZ OLMAZDI

ERKMEN: YARDIM ÇAĞRISINA KEŞKE OLUMLU KARŞILIK VERSE DİYECEK BİR SÖZÜMÜZ OLMAZDI
Bu haber 20 Aralık 2018 - 16:51 'de eklendi ve 65 views kez görüntülendi.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Çaycuma Havaalanı ile ilgili basın açıklaması yaparken kendisinin Zonguldak Valiliği döneminde, havaalanı ile ilgili yapılan çalışmaları hatırlattı.

Vali Yavuz Erkmen, AKP Bartın Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Aldatmaz’ın açıklamasına tepki gösterip, o dönemde Zonguldak Valiliği olarak yaptıkları çağrılara Bartın ve Karabük TSO’ları tarafından bu çağrılara olumlu bir karşılık verilmediğini ifade ederek şu ifadelere yer verdi.

İl Başkanı Erkmen’in açıklaması şöyle, “Yerel Seçimler öncesi Çaycuma Havaalanının kıymete bindiğini yerel basında çıkan haberlerden öğreniyoruz. Bugüne kadar havaalanının bugünlere ulaşmasında ne kadar katkı verdiği tartışılabilecek kişilerin kendi isimlerinin önüne havaalanını getirmelerini kamuoyu dikkatle izlemektedir. Bunun son örneğini de yerel basında AKP Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz’ın, havaalanında yaptığı ziyaret, sonrası (Bartın’ı uçuracak projenin müjdesini vermesidir! İç hat seferleri başlayacak.) Ne güzel. Aday arkadaşımızı keşke üstü ormana dönüşmüş havaalanı sahası temizlerken veya uçuşların başlayabilmesi için havaalanı teknik olarak hazır hale getirilirken veya dağı tıraşlarken orada görseydik.

Zonguldak Valiliği olarak, bu olayları gerçekleştirirken Zonguldaklı işadamları iş makinelerini ücretsiz olarak havaalanı için Valilik emrine vermişken Zonguldak Valiliğinin, Bartın ve Karabük Ticaret Odalarına ve kamuoyuna yaptığı yardım çağrısına keşke olumlu karşılık verse yardımcı olsa diyecek bir sözümüz olmazdı. O günlerde orada taşın altına elini koymayan insanların bugün havaalanına ellerini uzatmalarını kamuoyu takdir edip notunu verecektir. Havaalanının bugünlere ulaşmasında maddi ve manevi katkı veren insanların ve kurumların emeklerine saygı anlamında.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER