SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KÖSE’DEN, AKDEMİR’E ZİYARET

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KÖSE’DEN, AKDEMİR’E ZİYARET
Bu haber 23 Aralık 2018 - 16:29 'de eklendi ve 230 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından ‘Kadının Mührü Var’ adlı Batı Karadeniz Bölge Toplantısı nedeniyle, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve MYK Üyeleri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete; CHP İl Başkanı Hakkı Güney, İl Kadın Kolları Merve Kır, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Üyeleri ve Kastamonu, Karabük, Bartın, Amasya Kadın Kolları, katıldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada; Emeğin ve Emekçinin Başkenti Zonguldak’ta olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse; “ memleketimiz emeğin değerinin hak ettiği bir şekilde yönetime kavuşur. Hak ettiği şekilde değer bulur. Emek en yüce değer dediğimiz bir dönemde, Zonguldak’ta olmak bizim için çok önemlidir. Karadeniz Bölgesi’nin bir bölümünün toplantısını yapacağız. Emeğin şehrinden, tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları’nın ‘Kadının Mührü Var’ adlı toplantısının, 8’incisinin Zonguldak’ta düzenlenmesinin önemine değinerek, siyasal çalışmalar içinde, kadının gücünün büyük etken olduğunu ve bu gücün artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti. Yaklaşan yerel seçimler süresince, İl-İlçe Kadın Kollarının birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, kadınların desteği ile birlikte bu gücün artarak devam edeceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından, günün anısına, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye, madenci heykeli armağan etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER