SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇOCUK KORUMA KANUNU İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUK KORUMA KANUNU İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Bu haber 27 Aralık 2018 - 16:32 'de eklendi ve 68 views kez görüntülendi.

5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu’na göre Koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarından yararlanan çocuklarımızın ailelerini, çocukları ilgilendiren güncel sorunlar hakkında bilgilendirmek, bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla 2018 yılında yürütülen projelerin, çalışmaların değerlendirildiği Çocuk Koruma Kanunu İL koordinasyon kurulu toplantısında 2019 yılı içerisinde hayata geçirilecek proje ve çalışmalarda görüşülerek faaliyet takvimi belirlenmiştir.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında yapılan toplantıya Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın yanı sıra ilçe kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER