SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEMİRSU: TORPİL SÖZ KONUSU DEĞİL

DEMİRSU: TORPİL SÖZ KONUSU DEĞİL
Bu haber 28 Aralık 2018 - 16:17 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Zonguldak İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu,  Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınması planlanan Bin 500 işçi alımı ile ilgili asılsız iddialar dolaştığına dikkat çekerek, işçi alımının “torpille” değil, Noter kurası ile yapılacağını söyledi.

İŞKUR il Müdürü Gönül Demirsu bu tür söylentilere kimsenin itibar etmemesi gerektiğini hatırlatarak, “İlimizde son zamanlarda Türkiye Taşkömürü Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek 1500 işçi ile ilgili kamu oyunda asılsız söylemler dolaşmaktadır.. İşe alımlar  noter kurası ile yapılacak olup kesinlikle  torpil söz konusu değildir.. Vatandaşlarımızın bu konuda başkalarına itibar etmemeleri gerekmektedir. Başvuru tarihi belli olduğunda açıklama yapılacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER