SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HÜDAİ DÖKMECİ “İYİ” OLDU

HÜDAİ DÖKMECİ “İYİ” OLDU
Bu haber 28 Aralık 2018 - 16:53 'de eklendi ve 203 views kez görüntülendi.

Kozlu eski Belediye Başkanı ve CHP Kozlu Belediye Meclis üyesi Hüdai Dökmeci İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen’i ziyaret etti.

Kozlu Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi ve eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Yavuz Erkmen’le görüştü.

Dökmeci’nin, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in daveti üzerine partiye kaydını yaptırdığı ve Kozlu Belediye Başkan Adayı olacağı belirtildi.

İYİ Parti’den Kozlu Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Hüdai Dökmeci’nin, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Kozlu’da seçim aritmetiğini de etkileyeceği ve seçimi kazanma ihtimalinin de bulunduğu belirtilirken, Dökmeci’nin İYİ Parti’ye yaptığı bu sürpriz ziyaret ve İYİ Parti’den adaylık konusu özellikle AK Parti ve CHP tabanında da sürpriz olarak değerlendirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER