SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ KİLİMLİ İLÇE TEŞKİLATINDA NELER OLUYOR?

AK PARTİ KİLİMLİ İLÇE TEŞKİLATINDA NELER OLUYOR?
Bu haber 29 Aralık 2018 - 16:43 'de eklendi ve 212 views kez görüntülendi.

AK Parti Kilimli ilçe Başkanlığı’nda neler oluyor?

AK Parti Kilimli ilçe teşkilatında Belediye başkan adaylığı konusunda Milletvekili Polat Türkmen ve İl Başkanı Zeki Tosun ile ters düşen ve sonrasında 8 yönetici, Rıza Çaylı, Sedat Demirci, İsa Göynük, Burak Hamzaçebi, Bülent Birkan, Cevat Yavuzaslan, Hasan Bayram, İbrahim Mert’in istifasının ardından ilçe Başkanı Orhan Gebeş hala neden direniyor ve istifa etmiyor?

Kilimli ilçe başkanı ile birlikte 15 kişiden oluşan yönetimden 8 yöneticinin istifa etmesi ile başlayan kriz 31 Mart yerel seçimler öncesinde büyük boyutlara ulaşıyor ve ilçe Başkanının hala yerinde durmasına bir anlam verilemiyor?

AK Parti Kilimli ilçe teşkilatında yaşanan bu krizin ardından, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’un Kilimli ilçe Başkanlığı’na gittiğinde binaya kimler geldi ve kimler baskın yaptı ve neler oldu?

AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Orhan Gebeş’in aday adayları üzerinde “tarafsız” olması ve tüm aday adaylarına aynı mesafede olması gerekirken, kimden yana taraf oldu?

AK Parti Kilimli ilçe teşkilatında yaşanan krize kim dur diyecek?

Birileri Belediye Başkan adaylığı konusunda dışarıdan müdahale mi yapmak istiyor?

Bu soruların yanıtlanması ve kamuoyunun da gerçekleri bilmesi bakımından AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Orhan Gebeş’in açıklama yapmasını bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER