17:53 - SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ GEÇİM SIRASI
17:51 - KAN BAĞIŞI DÜZENLENECEK
17:50 - ZONGULDAK’TA İHRACAT YÜZDE 31,5 AZALDI
17:48 - KELEŞ: SEBEP SONUÇ ARAMAK DOĞRU OLMAZ
17:42 - MÜFTÜOĞLU İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ
17:41 - UZUN: ÇOK AĞIR İTHAMLARA, İFTİRALARA MARUZ KALDIK
17:35 - VALİ TUTULMAZ HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ
17:33 - ŞİKAYET YOK, ÇÖZÜM VAR!
AK Parti Kilimli ilçe Başkanlığı’nda neler oluyor?
AK Parti Kilimli ilçe teşkilatında Belediye başkan adaylığı konusunda Milletvekili Polat Türkmen ve İl Başkanı Zeki Tosun ile ters düşen ve sonrasında 8 yönetici, Rıza Çaylı, Sedat Demirci, İsa Göynük, Burak Hamzaçebi, Bülent Birkan, Cevat Yavuzaslan, Hasan Bayram, İbrahim Mert’in istifasının ardından ilçe Başkanı Orhan Gebeş hala neden direniyor ve istifa etmiyor?
Kilimli ilçe başkanı ile birlikte 15 kişiden oluşan yönetimden 8 yöneticinin istifa etmesi ile başlayan kriz 31 Mart yerel seçimler öncesinde büyük boyutlara ulaşıyor ve ilçe Başkanının hala yerinde durmasına bir anlam verilemiyor?
AK Parti Kilimli ilçe teşkilatında yaşanan bu krizin ardından, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’un Kilimli ilçe Başkanlığı’na gittiğinde binaya kimler geldi ve kimler baskın yaptı ve neler oldu?
AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Orhan Gebeş’in aday adayları üzerinde “tarafsız” olması ve tüm aday adaylarına aynı mesafede olması gerekirken, kimden yana taraf oldu?
AK Parti Kilimli ilçe teşkilatında yaşanan krize kim dur diyecek?
Birileri Belediye Başkan adaylığı konusunda dışarıdan müdahale mi yapmak istiyor?
Bu soruların yanıtlanması ve kamuoyunun da gerçekleri bilmesi bakımından AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Orhan Gebeş’in açıklama yapmasını bekliyor.