SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞENOL ŞANAL İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

ŞENOL ŞANAL İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 29 Aralık 2018 - 15:09 'de eklendi ve 226 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Belediye başkan aday adayı Şenol Şanal, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’i ziyaret etti.

İYİ Parti il binasına gelerek, İl Başkanı Yavuz Erkmen ile sohbet eden, CHP Belediye Başkan aday adayı Şenol Şanal seçim süreci hakkında görüş alış verişinde bulunduğu öğrenildi.

CHP Belediye Başkan aday adayı Şenol Şanal’ın ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu ifade eden, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen Türkiye’nin ve Zonguldak’ın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, amaçlarının hep birlikte Zonguldak’a hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, CHP aday adayı Şenol Şanal ve İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulduğu belirtildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER