SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TURANLI UYARDI VE CEZALARI AÇIKLADI

TURANLI UYARDI VE CEZALARI AÇIKLADI
Bu haber 30 Aralık 2018 - 16:39 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile “Her şey yeni yıla sağ salim çıkmak için, cebinizin sıcaklığının devamı için, biz çalışacağız, sizlerden de dikkat ve özen bekliyoruz”   diyerek şu uyarılarda bulundu.

“Sevgili Zonguldaklı hemşehrilerimiz, hava soğuk, yol şartları ağır. Üç gün boyunca tedbir büyük. İnsanımızın canı bizim için kıymetli. Bu nedenle trafikte hata ve kusurları ölçmek ve değerlendirmek üzere, bütün arkadaşlarımızla bir kaç gün boyunca sokaklarda olacağız. Bu bağlamda; Plakalarınız Yönetmeliklere uygun değilse 23. maddeden İşlem; 412 TL ve 20 puan ceza, Lastikleriniz kış lastiği değilse 65. maddeden işlem, 625 TL ve 10 puan Ceza, Aracın Sigortası yoksa 108 TL ceza, Araç men, Şoför olan alkollü ise 48. maddeden işlem; 1002 TL ve 20 puan Ceza var. Her şey yeni yıla sağ salim çıkmak için; cebinizin sıcaklığının devamı için; biz çalışacağız, sizlerden de dikkat ve özen bekliyoruz”  dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER