SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN KERİM YILMAZ’DAN HASTANE ZİYARETİ

BAŞKAN KERİM YILMAZ’DAN HASTANE ZİYARETİ
Bu haber 02 Ocak 2019 - 17:17 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış ile Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Yeni Doğan Servisini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yılmaz, Hoşgeldin Bebek Çantasını ve Kuran-ı Kerim’i yeni bebek sahibi olan anne ve babalara hediye etti.

Başkan Yılmaz ziyaret ile ilgili, “Allah bebeklerinizi uzun ömürlü sağlıklı Peygamberimize Ümmet anasına babasına Vatanına Milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeyi size nasip etsin. Yeni yılın ilk gününde sizlerle birlikte olarak özel hazırlattığım Bebek Çantalarını ve Kuran-ı Kerim’i size hediye etmek istedim. Çocuklarınızı sağlıklı mutlu huzurlu günlerde büyütmenizi temenni eder yeni yılınızı tebrik ederim.” dedi. Başkan Yılmaz BEÜ Hastanesi doktor hemşire ve personeline de ilgi alakaları ve güler yüzlü hizmetleri için teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER