SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

UÇAR: ZONGULDAK’I TEDAVİ EDECEK BİR DOKTORA İHTİYACIMIZ VARDI

UÇAR: ZONGULDAK’I TEDAVİ EDECEK BİR DOKTORA İHTİYACIMIZ VARDI
Bu haber 02 Ocak 2019 - 17:05 'de eklendi ve 222 views kez görüntülendi.

AK Parti 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Keyif Kahvesi’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman katıldı.

ZEKİ TOSUN:  BÜTÜN İNSANLARA DOKUNACAĞIZ VE ZONGULDAK’I AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Basın toplantısında ilk konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirterek,

“Bugün yeni yılın ilk günlerinde sizlerle bir kahvaltı programında beraber olduk. Öncelikle sizin hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk huzur getirmesini yüce Rabbimden diliyorum. Aynı zamanda milletimize, ülkemize, Zonguldak’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart seçimlerine şurada 3 ay gibi bir zaman kaldı. Bunlarla ilgili hem sizlerle kahvaltıda beraber olalım dedik, hem de 31 Mart seçimleriyle ilgili görüş alış verişinde bulunalım ve beraber bir sohbet  etmek için bir program düzenledik. Öncelikle Zonguldak’ımızın adayı belli.  Siz tabi diğer ilçe adaylarını sizler de çok merak ediyorsunuz. Zonguldak’ımızın adayı Dr. Selim Alan bugün aramızda. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah onunla beraber burada bu seçimi yönetecek arkadaşlarımız da burada.  Dr. Selim Alan’ın Zonguldak’ımıza, AK Parti’mize adaylığının hayırlı olmasını diliyorum.

İnşallah onunla beraber bu 3 aylık dönemde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bütün insanlara dokunacağız ve Zonguldak’ı ak belediyecilik ile tanıştıracağız. Gönüllere gireceğiz hep beraber. Bunu buradaki ekip yapacak, bunun planlamasını şu anda SKM yapıyor. Biz çalışmalara bugün itibariyle başlayarak Zonguldaklı insanların mutlu olacağı Zonguldak’ta insanların veya dışarıdaki insanların Zonguldak’a gelmek için can atacağı bir şehir haline getirmek için başkan adayımızla beraber çalışacağız ve bu seçimlerde inşallah başarılı olacağız ve Zonguldak’taki bu iki dönemdir devam eden kötü gidişata son vereceğiz bütün hedefimiz bu. İlçe teşkilatlarımız, mahalle teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız bir yıldır bu iş için çalışıyorlar, emek sarf ediyorlar.

İnşallah onların emeğinin karşılığını 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı Zonguldak’ı kazanan bir AK Parti belediyesi olacak ve hep beraber bu zaferi kutlayacağız” diye konuştu.

HAMDİ UÇAR: ZONGULDAK HASTA BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada, “Ben de öncelikle 2019 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bunun için herkesin çalışması ve herkesin mücadele etmesi gerektiği inancı içerisindeyim. Siyasilerin, basın mensuplarının, sivil toplum örgütlerinin, bütün kitle örgütlerinin İnsanlığın huzuru için barışı için mutluluğu için çalışması temenni ediyorum. İnşallah 2019 yılı da her ne kadar seçim dönemi de olsa mücadelelerin olduğu dönem de olsa bu duygularla geçireceğimizi ifade ediyorum. Önemli bir sürece girdik. Tüm ülkemizde yerel seçim startı verildi. Adaylar tek tek açıklanıyor. İlimiz için çok önemli bir süreç biliyorsunuz,  10 yıllık dönem içinde şehrimizin bir sürü sıkıntısı, problemine yazık ki her geçen gün arttı. Sorunlarımızı çözen bir yerel idare olmadı.

Oysa bu şehirde yaşayan, bu şehrin sahipleri olarak, sakinleri olarak bundan hiç kimsenin mutlu olmadığı inancı içerisindeyim. Bu bir fırsattır şehrimiz için. Bu nedenle Zonguldak hasta bir şehir haline geldi. Bunu tedavi edecek de bir doktora ihtiyacımız vardı. Biz de genç, dinamik bir arkadaşımızı Zonguldak’ı tedavi edecek doktor arkadaşımızı aday gösterdik. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerle hızlı bir şekilde eksikliklerimizi gidereceğimizin taahhüdünü vermek istiyoruz. Elbette ki seçimlerde herkes iddialı bir şekilde meydanlara çıkabilir. Çalışabilir, gayret edebilir ama

Zonguldak diğer illerden çok farklı siyasi ve ekonomik konumda olan bir şehirlerimizden bir tanesi. Bu nedenle burası iktidarımız için önemli şehirlerden bir tanesi. Genel seçimlerden sonra milletvekili arkadaşlarımızla Sayın Bakanlarımıza yaptığımız ziyaretlerde de şehrimizde eksik kalmış birtakım projelerimizi  önümüzdeki yıllar içerisinde hızlı bir şekilde bitirilmesi, hayata geçirilmesi, halkımızın hizmetine sunulması konusunda çok önemli  görüş alışverişlerinde bulunduk. Sayın Bakanlarımızın da Zonguldak’a olan ilgisini yakınen gördük. İnşallah önümüzdeki süreçte de onların şehrimize gelerek,  hem yerelde hem de geneldeki problemlerimizi, taleplerimizi yerine getirilmesi konusunda hassasiyet göstereceklerini ifade ettiler.

Biz de teşkilatın içerisinden gelen milletvekilleri olarak şehrimizin bu taleplerine karşı duyarlı ve bilen arkadaşlarınız olarak da yakınen takipçisi olacağımızı bilmesini istiyoruz”  dedi

SELİM ALAN: ZONGULDAK’I HAK ETTİĞİ SEVİYEYE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer selim Alan ise 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiklerini ifade ederek, Zonguldak’ı hak ettiği seviyeye ulaştırmak için gayret göstereceklerini belirterek, “31 Mart yerel seçimlerinde yola çıkmış bulunuyoruz. Bütün teşkilatlarımızla inşallah 90 gün yılmadan çalışarak, Zonguldak’ın sorunlarını dinamik bir ekiple bu işi göğüsleyeceğimizi düşünüyoruz.

Ben yıllarca il Başkan vekilliği yaptım, teşkilatlarımızın hepsiyle hasbihal ettim. Zonguldak’taki tüm insanlarımızla projelerle, bu işi göğüslemek için Zonguldak’ın gurur duyulacak bir şehir haline gelmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız. Çok çalışacağız vatandaşımıza dokunacağız. Halkımızın talepleri belli, istekleri belli. Zonguldak’ı hak ettiği seviyeye getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuşarak, projelerin Ocak ayı sonuna kadar kamuoyuna açıklanacağını ifade etti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER