SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ BEKTAŞ ZESOB’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ BEKTAŞ ZESOB’TA İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 03 Ocak 2019 - 17:08 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş 1990 yılında MEKSA Vakfı tarafından kurulan 2000 yılında bir protokolle Zonguldak Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı, TSO, İl Özel İdaresi İle  7 Meslek Odasının ortağı olduğu Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İşletmeler üstü Eğitim Merkezinde (ZESOB) incelemelerde bulundu.

Mesleki Eğitim ve yeni teknoloji konularında hizmet vermenin yanı sıra çeşitli maden makinaları  üretimi  iyileştirme ve tamiratları yapan merkezdeki atölyeleri tek tek gezen Vali BEKTAŞ çalışanlarla sohbet ederek Merkez Müdürü Soner Kabasakal’dan  bilgi aldı. Merkezin daha da gelişmesi yönündeki, Bilgi, tecrübe, görüş ve önerilerini yetkililerle paylaşan Vali Bektaş’ın incelemelerine TTK Genel Müdür Yardımcısı Muharrem KİRAZ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ile Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun’ da katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER