SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN: SARIKAMIŞ HAREKÂTI BİR FEDAKARLIK VE KAHRAMANLIK ÖRNEĞİDİR

ZEKİ TOSUN: SARIKAMIŞ HAREKÂTI BİR FEDAKARLIK VE KAHRAMANLIK ÖRNEĞİDİR
Bu haber 03 Ocak 2019 - 16:58 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Sarıkamış Şehitlerini Anma Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Zeki Tosun, mesajında, Osmanlı-Rus Savaşı sırasında Sarıkamış’taki Allahu Ekber dağlarında yurdun dört bir tarafından gelen 90 bin kahraman askerin, hiç düşünmeden vatanları uğruna canlarını feda ettiğini belirtti.

Sarıkamış harekâtının, Mehmetçiğin vatanı için her koşulda gözünü kırpmadan mücadeleye hazır olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Tosun, şunları kaydetti: “Bugün de bizler bu fedakarlığın bilincinde olarak kahraman şehitlerimizin izinde birlik ve beraberlik içerisinde vatanımız için her koşulda çalışmalıyız.

Atalarımız yıllar önce milli mücadele adına Allahuekber Dağlarında soğukta ve zor şartlarda bu vatan için canlarını seve seve feda ettiler. Sarıkamış harekâtı bir fedakarlık ve kahramanlık örneğidir. Şehitlerimizin acılarını ilk günkü gibi yüreğimizde taşıdığımızı belirtmek isterim. Tüm şehitlerimizin makamlarının yüce olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER