SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK 15 OCAK’A KALDI…CHP’LİLER TEPKİLİ…

ZONGULDAK 15 OCAK’A KALDI…CHP’LİLER TEPKİLİ…
Bu haber 04 Ocak 2019 - 12:28 'de eklendi ve 207 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak merkez Belediye Başkan adayını sürekli erteliyor.

Daha önce 4 Ocak 2019 tarihinde açıklanacağı söylenmesine rağmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda toplanan Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısının ardından toplanan Parti Meclisi’nden de bir açıklama gelmeyince, bu kez 15 Ocak 2019 olarak açıklanacağı ifade ediliyor.

CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan adayının sürekli ertelenmesi CHP tabanında tepkilere neden olurken, adayın kim olacağı konusunda da belirsizlik sürüyor.

Bilindiği gibi CHP’de Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için; Muharrem Akdemir, Harun Akın, Şenol Şanal, Tahsin Erdem ve Osman Yayla’nın adaylığı söz konusu.

Belediye Başkan adayını bir türlü açıklamayan CHP’de, tabanın tepkisi şu şekilde; “CHP her zaman böyle sürprizler yapıyor. Diğer partiler adaylarını belirledi, saha çalışmasına başladılar ama ne yazık ki, CHP hala biri aday bile açıklamadı. GCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu neyi bekliyor? Kimi bekliyor? Neden adayı açıklamıyor? İstanbul, Ankara adayları açıklandı Zonguldak neden sona bırakıldı. Kılıçdaroğlu’nun kafasında ne var?” diyerek adayın bir an önce açıklanıp, seçim çalışmasına başlaması gerektiğini hatırlattılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER