SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKINDA SON GELİŞMELER…

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKINDA SON GELİŞMELER…
Bu haber 05 Ocak 2019 - 18:03 'de eklendi ve 207 views kez görüntülendi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde, CHP ile İYİ Parti arasında sürdürülen ittifak görüşmelerinde Zonguldak Merkez’de İYİ Parti CHP adayını destekleyecek, ilçelerde ise partiler kendi adaylarıyla seçime katılacak.

İYİ Parti’nin CHP’ye destek vereceği ile arasında Zonguldak da bulunuyor.

Buna göre; İYİ Parti Zonguldak merkezde aday çıkarmayacak ve CHP adayına destek verecek.

Ayrıca; İYİ Parti ile CHP arasında sürdürülen ittifak görüşmelerinde Zonguldak’a bağlı ilçeleri kapsamadığı öğrenilirken, İYİ Parti Ereğli’de CHP’den aday adayı olan Halil Posbıyık ismi üzerinde duruyor. Kozlu’da Hüdai Dökmeci’nin de İYİ Parti’den aday olacağı belirtiliyor.

İYİ Parti Gökçebey’de Vedat Öztürk’ü aday gösterirken, Kilimli’de Erdinç Kargidan’ın adaylığı söz konusu.

İYİ Parti Devrek, Çaycuma, Alaplı’da ise güçlü isimlerle görüşmeler yaptığı ve önümüzdeki günlerde bu isimlerin aday olarak açıklanacağı belirtiliyor.

CHP ile İYİ Parti arasında Zonguldak merkezde ittifak anlaşmasının sağlanması ile Belediye Meclis listesinin de nasıl şekilleneceği, İYİ Parti’ye listenin neresinden yer verileceği merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER