SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILDI

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILDI
Bu haber 06 Ocak 2019 - 16:09 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

Sarıkamış harekâtının 104’ncü yılı ve şehitlerimizi anma etkinliği Zonguldak’ta gerçekleştirildi.

Zonguldak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’nün organize ettiği Sarıkamış şehitlerini anma etkinliği kapsamında Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki Öğreten evinden başlayan yürüyüş, Valilik binası önünde sona erdi.

Sarıkamış harekâtının 104’ncü yılı ve şehitlerimizi anma etkinliğine; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş,  AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Vali Yardımcıları, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hakan Yüksel, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Kemal Gümrükçü, il Müftüsü Rüstem Can, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, SGK il Müdürü Erkin Avcı, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Murat Uzun, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, CHP il Başkanı Hakkı Güney, MHP il Başkanı Varol Demirköse, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’in yanı sıra daire müdürleri, sivil toplum örgütleri ile öğrenciler katıldı.

Öğretmen evinden başlayan yürüyüş sonrası Valilik binası önündeki etkinlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da yaptığı konuşmada, “İnsanları birbirine bağlayan şeyler vardır. Bu insanları birbirine bağlayan olaylar, ortak tasalar, ortak kederler, ortak sevinçler, ortak bir tarih, ortak bir kültür, ortak bir geçmiş ve ortak bir gelecek umudu, gelecek beklentisi insanları birbirine bağlar ve bir millet yapar. Bizim milletimiz bu açıdan bakıldığında belki de en güçlü, en kuvvetli milletlerden biridir. Gençlerimiz, geçmişimizin izinde, şehitlerimizin izinde bugün bu olumsuz doğa şartlarında olayı beraberce anmamızı sağladılar, katıldılar kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikler son yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın organizasyonunda gündeme geldi ve gerçekten de ciddi bir katılımla ciddi bir anlayışla devam ediyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir daha bütün şehitlerimizi, gazilerimizi, geçmişteki büyüklerimizi minnetle, şükranla, rahmetle anıyor hepinizi sevgilerimizle ve saygılarımızla selamlıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunup, İl Müftüsü Rüstem Can tarafından şehitlerimiz için dualar okundu ve etkinliğe katılanlara çorba ikram edildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER