SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDI

ZONGULDAK BELEDİYESİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDI
Bu haber 07 Ocak 2019 - 16:18 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta sabaha karşı başlayan ve devam eden kar yağışı nedeniyle Zonguldak Belediyesi ekipleri şehir merkezi ve mahallelerdeki kar temizleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Belediyeye bağlı Fen İşleri ekipleri özellikle yüksek kesimlerde yoğun kar yağışından olumsuz etkilenen mahallelerde kar temizleme ve tuzlama ekipleri ile yolları açtı.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir vatandaşların mağdur olmaması için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Zonguldak’ta dün gece etkisini göstermeye başlayan ve bugün de devam eden kar yağışından dolayı, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün işbirliği ile şehrin ana arterleri başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmalarımız devam ediyor.

Zonguldak Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, özellikle hastane yollarını sürekli açık tutarak, olası bir sıkıntı yaşanması adına teyakkuzda bulunan ekiplerimiz, ızgara ve rögar temizlik çalışmalarına da büyük önem veriyor.

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 7/24 kar temizlik çalışmalarını sürdürerek, olası yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşın, 19 mahallemizde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerini almıştır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER