SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ PROJELERLE ALAN’A ÇIKIYOR

AK PARTİ PROJELERLE ALAN’A ÇIKIYOR
Bu haber 08 Ocak 2019 - 16:36 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan adaylığı açıklandıktan hemen sonra kolları sıvadı ve seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Kent merkezi ve mahallelerde vatandaşlarla toplantılar yapan, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Zonguldak için yapmak istedikleri projeleri de hazırlayarak, bu hafta sonu itibariyle tam kadro olarak sahaya çıkarak, hem sorun dinleyecek, hem projeleri tanıtacaklar.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın ve Gençlik kollarıyla birlikte sahaya çıkarak seçim çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

“Tevazu, samimiyet ve gayret ile” sloganı ile Zonguldaklı vatandaşları kucaklayacaklarını belirten Alan, “31 Mart yerel seçimlerinde yola çıkmış bulunuyoruz. Bütün teşkilatlarımızla inşallah yılmadan çalışarak, Zonguldak’ın sorunlarını dinamik bir ekiple bu işi göğüsleyeceğimizi düşünüyoruz.

Zonguldak’taki tüm insanlarımızla projelerle, bu işi göğüslemek için Zonguldak’ın gurur duyulacak bir şehir haline gelmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız. Çok çalışacağız vatandaşımıza dokunacağız. Halkımızın talepleri belli, istekleri belli. Zonguldak’ı hak ettiği seviyeye getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”  dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER