SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ÇOCUKLAR SİZ KAZANDINIZ”

“ÇOCUKLAR SİZ KAZANDINIZ”
Bu haber 08 Ocak 2019 - 12:23 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta önceki gün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle sabah erken saatlerde öğrencilere bir günlük kar tatili müjdesi verilmişti.

Kar yağışının devam etmesi üzerine okulların tatil edilip, edilmeyeceği konusunda tereddüt oluşurken, sabah okullarına giden Lise öğrencileri sabah saat 08.18’de Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın Tweti ile tekrar evlerine döndüler.

Çok sayıda öğrenci yoğun kar yağışı altında okullarına giderken, Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapıcı, sabah 06.00’de mahallesinin yolunda selfie yaparak, “Sabah 6.00 yol durumu??????” diyerek, Twitter hesabından durumu özetlemişti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da, 08.18’de Twitter hesabından, “Evet kar fena bastırdı. Çocuklar siz kazandınız. Bugün de Zonguldak merkez ilçe, Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime ara verdik. Engelliler ve hamileler için de bu karar geçerli. Güvenliğiniz herşeyden önemli. Tabii eğitiminiz de.” şeklinde Twit atarak okulların tatil edildiğini duyurmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER