SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ SINIFI GEÇTİ

ZONGULDAK BELEDİYESİ SINIFI GEÇTİ
Bu haber 08 Ocak 2019 - 16:48 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi bugün sabah erken saatlerde başlayan ve aralıksız olarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle tüm önlemleri aldı.

Kent merkezi ve mahallelerde karla mücadele ekipleri teyakkuz halinde kar temizleme çalışmalarında büyük bir gayret gösterdikleri gözlendi.

Özellikle Atatürk Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi, Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Uzunmehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi yolları ile trafiğin yoğun olarak yaşandığı mahalle yollarını açmak için Belediye Fen İşleri ve Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekipler adeta seferber edildi.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Şehrimizde kar yağışının etkili olmasından itibaren, ekiplerimiz ana arterler başta olmak üzere, yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Gece boyunca da devam eden karla mücadele çalışmalarımızda, vatandaşlarımızın buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda da meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, dikkatli ve tedbirli olmaları önemlidir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER