SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA KAR ÇİLESİ

ZONGULDAK’TA KAR ÇİLESİ
Bu haber 08 Ocak 2019 - 12:26 'de eklendi ve 314 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle, özellikle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Devlet hastaneleri yollarında araçlar yolda kaldı. Zonguldak-Ereğli ve Zonguldak-Devrek yolunda araçlar yolda kalırken, araçlar güçlükle yollarına devam etmek zorunda kaldılar.

92 KÖY YOLU KARDAN KAPANDI

Zonguldak’ta etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, 92 köy yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. İl Özel İdare ekipleri karla mücadele kapsamında kapalı köy yollarının açılması için yoğun çaba gösterdi. Alınan bilgilere göre, Zonguldak Merkez ilçede 25, Kilimli’de 4, Kozlu’da 25, Çaycuma’da 3, Ereğli’de 35 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

ZONGULDAK BELEDİYESİ TEYAKKUZDA

Zonguldak merkezde sabah erken saatlerde başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı nedeniyle Pazartesi günü tüm mahallelerin yolları açılıp, her hangi bir olumsuzluk yaşanmazken, dün sabah aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle de Zonguldak belediyesi iş makineleri özellikle hastane yolları ve ana arterlerdeki kapanan yolları açmak için büyük mücadele verdiler.

Zonguldak Belediyesi Fen işleri ekipleri 19 mahallede kardan kapanan yolları açarken, don ve buzlanmaya karşı tuzlama ekipleri de vatandaşların mağdur olmaması için gayret gösterdi.

OKULLARA 2 GÜN KAR TATİLİ

İki gün boyunca devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Zonguldak ve ilçelerdeki okullara iki gün kar tatili verildi. Önceki gün erken saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Twitter hesabından okullara bir günlük kar tatili verildiğini duyurmasının ardından, dün sabah yaşanan tereddüt nedeniyle birçok öğrenci sabah erken saatlerde okullarına gitmiş saat 08.18’de Vali Bektaş’ın Twitter’den duyurduğu bir günlük tatili duyunca öğrenciler tekrar evlerine döndüler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER