SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ
Bu haber 11 Ocak 2019 - 17:42 'de eklendi ve 213 views kez görüntülendi.

AK Parti’de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçe ve belde Belediye Başkan adayları 13 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Site Kaplı Spor Salonu’nda açıklanacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in de katılacağı aday tanıtım açıklaması öncesinde kimin aday gösterileceği konusunda meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş var.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’un Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kampın ardından, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Genişletilmiş il Başkanları toplantısının ardından kendisine adayların isimlerinin yazılı olduğu zarf verildiği öğrenilirken, bu zarfın da aday tanıtım toplantısına kadar açılmayacağı öğrenildi.

AK Parti’de, en heyecanla beklenen yerler Ereğli, Kozlu ve Kilimli ilçeleri olurken, Alaplı’da Celil Uzun’un aday gösterileceği alınan bilgiler arasında bulunuyor.

13 Ocak Pazar günü açıklanacak ilçe ve belde Belediye Başkan adayları daha önce belirlenen, aday olması muhtemel isimler şöyle:

EREĞLİ: ?

ALAPLI: Celil Uzun

ÇAYCUMA: Ahmet Güral Karayılmaz

DEVREK: ?

GÖKÇEBEY: Mustafa Çetinoğlu

KOZLU: ?

KİLİMLİ:?

ELVANPAZARCIK: Hüseyin Uzun

BEYCUMA: Vural Kundakçıoğlu

KARAMAN: Servet Üstün

ÇATALAĞZI:?

MUSLU: Caner Baydar

GELİK: Burhan Sezgin

GÜMELİ:  ?

FİLYOS: Ömer Ünal

KARAPINAR: ?

PERŞEMBE: ?

SALTUKOVA: Makbule Zerrin Güneş

NEBİOĞLU: Ertan Aydoğan

ÇAYDEĞİRMENİ: Satılmış Gebeş

GÜLÜÇ: Gökhan Mustafa Demirtaş

KANDİLLİ: Mustafa Güldalı

ORMANLI: Bayram Başol

BAKACAKKADI: Sezgin Özdemir

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER