SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HALİL FURAT İYİ PARTİ İLE GÖRÜŞTÜ!

HALİL FURAT İYİ PARTİ İLE GÖRÜŞTÜ!
Bu haber 11 Ocak 2019 - 17:29 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

CHP’nin en etkin isimlerinden, bir dönem CHP’de il yöneticiliği, il Başkanlığı yapan Halil Furat bu aralar her ne kadar inşaat işi ile uğraşsa da, iş merkezi yapımı ile vakit geçirse de, siyasetle de yakından ilgilenmekten geri kalmıyor.

CHP eski il Başkanı ve Gazipaşa Caddesi’nin siyaseti duayenlerinden Halil Furat’ın bu zamana kadar CHP’nin dışında hiçbir parti ile dirsek teması veya gönül bağının da olmadığını çok iyi biliyoruz.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen ile Gazipaşa Caddesi’nde karşılaşan Halil Furat, ayaküstü hoş sohbet ederken, söz birden İYİ Parti ile CHP ittifakına geldi.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen Zonguldak Merkez’de ittifak olacağını, ilçe ve beldelerde iddialı isimlerle yola çıkacaklarını söyledi.

Söz dönüp dolaşıp İYİ Parti ile CHP’nin yapacağı meclis listesine geldiğinde, listenin önümüzdeki hafta şekilleneceği belirtildi.

Bu arada; İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen her zamanki gibi samimi ve güleryüzlü bir şekilde Halil Furat’a teklifte bulunurken, Furat ise “hayır, olmaz” diyerek teklife kapalı olduğunu söyledi.

Yavuz Erkmen’in dediğine göre de aslında Halil Furat’ın İYİ Parti’ye daha önceden başvuru yaptığını söyledi. Furat ise her ne kadar böyle bir başvurunun olmadığını söylese de, her şakanın altında bir ciddi pay vardır diyoruz.

Ne dersiniz, yakında İYİ Parti’de Halil Furat bombası patlayabilir mi????

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER