SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ BEKTAŞ: BAĞIMLILIKLA MÜCADELEYİ ASLA İHMAL EDEMEYİZ

VALİ BEKTAŞ: BAĞIMLILIKLA MÜCADELEYİ ASLA İHMAL EDEMEYİZ
Bu haber 11 Ocak 2019 - 15:52 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

2019 Yılı Ocak Ayı Muhtarlar toplantısı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Başkanlığında gerçekleştirildi.  Konusu “Bağımlılıkla Mücadele” olarak belirlenen 2019 yılı Ocak Ayı toplantısına Zonguldak Merkez ve İlçe köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bağımlılıkla mücadele konusunda yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmaların yer aldığı slayt sunumundan sonra ilimiz Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdür vekili Sinan Cevher tarafından yapılan çalışmalar anlatıldı.

Ardından Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı Uzm. Dr. Fatih Akça tarafından Yeşilay’ın yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar konusunda sunum yapılarak muhtarlar bilgilendirildi.

Toplantının bitiminde bir konuşma yapan Vali Erdoğan Bektaş, Bakanlığın büyük önem verdiği ve öncülüğünde yürütülen bağımlılıkla mücadelede sağlanan başarıyı görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek,  “Çocuklarımıza, gençlerimize bu konuda sahip çıkacağız, bağımlılıkla mücadeleyi sizlerle birlikte topyekün bir mücadele anlayışıyla sürdüreceğiz, bağımlılıkla mücadelede ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttüğü faaliyetlerde değerli muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir, Sizler bizim gözümüz, kulağımız sesimiz olacaksınız.  Bağımlılıkla mücadeleyi asla ihmal edemeyiz,  bu anlayışla hareket ederek mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürmek zorundayız. Dikkat ederek, takip ederek çevremizde olup bitenin farkında olmalıyız. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini art niyetli çevrelerin ellerine bırakamayız. Bu mücadeleyi hep birlikte el ele başarıyla yürüteceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Muhtarlara toplantıya katıldıkları için teşekkürlerini ifade eden Vali Bektaş kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Düzenlenen toplantıya muhtarların yanı sıra Kaymakamlar, kolluk kuvvetlerimizin amirleri ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER