SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
Bu haber 13 Ocak 2019 - 18:42 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

AK Parti dün kamuoyuna açıklanan ilçe ve belde Belediye Başkan adayları ile Zonguldak merkez Belediye Başkan adayını tanıttı.

Site Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yanı sıra Belediye Başkan adayları ile partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tanıtım toplantısında ilk konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun şu ifadelere yer verdi.

TOSUN:  TEVAZUMUZ VE GAYRETİMİZ ÇALIŞMAK VE ÇALIŞMAK OLACAKTIR

“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek çıktığımız bu yolda biz de bu salondun güçlü bir sesle bugünden sonra Zonguldak’ta artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyoruz. Bugün yeni bir yolun başlangıcındayız, hamdolsun ki sizler yol arkadaşlarımız var. Davasına sadık, milletine aşık kardeşlerim var. 24 Haziran seçimlerinde tüm teşkilatımızla Türkiye’de oyunu en fazla artıran ikinci il olduk. Bu başarının mimarı sizlersiniz. Yolumuz uzun, yolumuz çetin, biz bu çetin yolları sizlerle aştık ve yeniden sizlerle aşacağız. 1999 yılında Samsun’da ne diyordu liderimiz; ‘Biz bu yola vallah sevmek için çıktık, billah sevmek için çıktık’ İşte bizim işimiz bu seveceğiz, omuz omuza vereceğiz, omuz omuza verince yol mu dayanır. Yollar bize dayanmaz yorulmayacağız. Aşkınan çalışan yorulmaz. Zonguldak’ımızın her birimize ihtiyacı var. Bugün bizleri bir araya getiren şey aslında Zonguldak’ın ta kendisidir. Çünkü sen, ben, biz Zonguldak’ız, zaruri ihtiyaç noktasına gelmiş bir hizmetsizlik bizi çağırıyor. Zonguldak bağıra bağıra sizi çağırıyor. Tevazumuz ve gayretimiz çalışmak ve çalışmak olacaktır” dedi.

ALAN: CUMHURBAŞKANIMIZA BİR SÖZ VERDİM

Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan da, “Sayın Cumhurbaşkanımız bana, ‘git bu seçimi al’ dediğinde, ben de Sayın Cumhurbaşkanımıza Zonguldak’ımız adına bir söz verdim. Bu seçimi canla, başla çalışarak alacağımıza ve Zonguldak’ımızı hep birlikte şaha kaldıracağımıza yürekten inanıyorum”

UÇAR: BENİ ÇOK HEYECANLANDIRAN BİR ATMOSFERLE KARŞI KARŞIYAYIM

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise, “Yıl 2002 AK Parti ilk seçimlere girdiği dönem. Bugün 2019 yine AK Parti her geçen gün büyüyerek, vatandaşların karşısına çıkıyoruz. Ne ile çıkıyoruz, hizmet ederek çıkıyoruz. Ne ile çıkıyoruz; vatandaşlarımızın teveccühünü kazanarak çıkıyoruz”

ÇOLAK: AK PARTİ İLE BERABER ZONGULDAK ŞAHLANACAKTIR

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “AK Parti ile beraber Zonguldak şahlanacaktır. Cumhurbaşkanımız bu yola çıktığında, ‘durmak yok, yola devam’ dediğinde bugünleri kastediyordu. 2023 hedeflerimizi kast ediyordu. İşte bu kadrolarla beraber Zonguldak’ı tekrar AK Parti ile beraber o güzel günlere hep beraber kavuşturacağız”

TÜRKMEN:  SİZLERİN BAŞARAMAYACAĞINIZ HİÇBİR ŞEY OLMAZ

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Bu yol kutlu bir yoldur, ifadelerde zorlandığımız dönemler olabilir. Sizlere baktığım zaman zaten bunun ne olduğunu, büyük liderimizle, dünya liderimizle, Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapmanın Cenab-ı hak inşallah ahiret arkadaşlığı da yapar diye düşünüyorum. Sizler bu düşüncenin içerisindesiniz. Sizlerin başaramayacağınız hiçbir şey olmaz. Kardeşliğinizi, birliğinizi, beraberliğinizi, bir başkalarını ötekileştirmeden, kucaklayışınızı hep gördük Zonguldak’ta. Hep sahip çıktınız liderimize, ülkemize, coğrafyamıza, Zonguldak’ımıza. Bundan sonra da sahip çıkacağınızı bilinci içerisindeyiz ve sizlere inşallah Belediye başkanlarımızla beraber layık olduğunuz o hizmetleri vermek için gecemizi, gündüzümüze katacağız”

KANDEMİR:  ÜLKEMİZ ÇOK ZOR ZAMANLAR ATLATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir  de, “Hemen sözün başında, bu sabah başka bir vesile ile konuşma imkanı bulduğumuz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın selamlarını, hürmetlerini iletmek istiyorum. ‘Sayın Cumhurbaşkanım ben bugün Zonguldak’tayım’ dediğimde, ‘Teşkilatıma, hemşerilerime çok selam et. Ben biliyorum emeğin başkentinden öyle bir ses gelecek ki, 31 Mart akşamı tüm Türkiye’ye örnek olacak, kardeşlerim bu heyecanla, o aşkla, o sevda ile mücadele edecekler, inancım tam’. Şimdi bu salona gelip, bu coşkuyu, bu heyecanı, bu atmosferi görünce nasip olursa dönüşte arz edeceğim kendisine Zonguldak hazır. Zonguldak dünü ile hazır, bugünü ile hazır, yarını da inşa etmeye hazır. Sizi tebrik ediyorum” diyerek başladığı konuşmasına,

Ülkemiz çok zor zamanlar atlattı. Bu kadim coğrafya, Anadolu coğrafyası merhametin başkentidir. Başı sıkışan, daralan, dara düşenin koşup geldiği sığındığı bir sığınaktır Anadolu. Bu büyük çınara nice nice badireler atlattılar. Ellerine baltayı aldılar önce gezi olaylarında acaba ‘bu çınarı yıkabilir miyiz’ diye mücadele ettiler. Başaramadılar, 17-25 Şubat’ta ‘acaba bu çınar kökünden sökülür mü’ diye geldiler. Yine başaramadılar. Sonra çukurlar kazdılar. Ülkenin farklı coğrafyalarında o çukurları kazdılar, söz de özerklik ilan ettiler ama hamdolsun bu milletin ferasetiyle, güvenlik güçlerimizin cesaretiyle kazdıkları çukurlara gömüldüler. Sonra 15 Temmuz’da geldiler.  En büyük darbeyi yaparız, köklerinden sökeriz biz bu çınarı zannettiler. Tankları ile geldiler, topları ile geldiler, tüfekleri ile geldiler. Fakat bu millet ‘biz size ne Tayyip Erdoğan’ı yediririz, ne de bu çınarı söktürürüz’ dedi canı ile kanı ile o çınarın önünde dik durdu ve hamdolsun işte bugün buradayız”

“BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ, TAYYİP ERDOĞAN BELEDİYECİLİĞİ DİYE BİR BELEDİYECİLİK VAR”

Kandemir, “31 Mart seçimlerden bir seçim değil. İşte biliyorsunuz, referandumla beraber biz hükümet sistemimizi değiştik ve Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanımızı milletin adamına yürütmenin emanetini verdik. Şimdi istiyorlar ki, karıştıralım ortalığı, istiyorlar ki, bu şer ittifakı oluşan güveni ve umudu darmadağın etsin. Onu bozacağız, ben bugün bu salonda bu heyecanı gördüm onun için sizi tebrik ediyorum.  Belediyecilik bizim işimiz, Tayyip Erdoğan belediyeciliği diye bir belediyecilik var. 1994’te İstanbul’da suyun akmadığı, çöplerin yerden kalmadığı, hava kirliğinden insanların nefes alamadığı bir kent vardı. Fakat yüreğinizi koyarsanız, aşk ile çalışırsanız, gayret gösterir, mücadele ederseniz davanız hak ise sırtınızı sadece millete yaslamış iseniz, garibin, gurabanın duası ile evelallah üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur diyor iseniz işte İstanbul’da başardığımız gibi bir netice çıkar ortaya. Belediyecilik bizim işimiz, biz gönlümüzü koyarız yaptığımız her işe. Biz sevda ile yapıyoruz, ne yapıyor isek. Biz aşk ile ilişki kurmuşuz bu milletle. Derdi derdimiz, meselesi meselemiz. Varsa sıkıntısı bizim sıkıntımız. Sevincimizi, yükümüzü paylaşırız ama biz milletin partisiyiz. Onun için AK Parti milletin partisi.

Milletin partisinin adayları az sonra huzurumuza çıkacak. Ve inşallah ben inanıyorum ki, umudun hareketi AK Parti, Tayyip Erdoğan ise bir iddianın adı ise,  işte bu iddia bayrağını Zonguldak’ta dalgalandırsın. Zonguldak emeğin başkenti.

Şimdi gönül belediyeciliği için Zonguldak kadını ile erkeği ile genci ile yaşlısı ile bir mücadele verecek. Ben hem il Belediye Başkanımızın hem beldelerde ve ilçelerde isimlerini zikredeceğimiz arkadaşlarımızın Zonguldak’a ilçesi ve beldesi ile her bir karış toprağı ile çok daha güzel yarınlara taşıyacağına yürekten inanıyorum. Sevgili kadın kollarımız gece gündüz kapı kapı girilmedik ev sıkılmadık el bırakmamaya hazır mısınız? Zonguldak bu işte. Bayrağı devredecek belediye başkanlarımıza şükrediyoruz. Kendileri AK Partinin nasıl belediyecilik yaptığını gösterdiler. 31 Mart’ta her beldede, her ilçede özellikle Zonguldak merkezde AK Parti bayrağı dalgalanacak. Bu enerjiyi bu salonda gördüm” diye ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından, Zonguldak merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

İŞTE AK PARTİ İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

ZONGULDAK MERKEZ: Ömer Selim Alan

KOZLU:  Ali Bektaş.

EREĞLİ:  Erol Şahin.

ÇAYCUMA: Ahmet Güral Karayılmaz.

ALAPLI: Celil Uzun.

GÖKÇEBEY: Mustafa Çetinoğlu.

DEVREK: Sezai Bükrü.

KİLİMLİ: Kamil Altun.

ELVANPAZARCIK: Hüseyin Uzun

BEYCUMA: Vural Kundakçıoğlu

KARAMAN: Servet Üstün

ÇATALAĞZI: Ersun Gülser

MUSLU: Murat Kabuk

GELİK: Burhan Sezgin

FİLYOS: Ömer Ünal

SALTUKOVA: Makbule Zerrin Güneş

NEBİOĞLU: Ertan Aydoğan

ÇAYDEĞİRMENİ: Satılmış Gebeş

GÜLÜÇ: Gökhan Mustafa Demirtaş

ORMANLI: Bayram Başol

BAKACAKKADI: Rahmi Albuz

KANDİLLİ: Mustafa Güldalı

KARAPINAR: Necdet Dernek

PERŞEMBE: Turhan Okumuş

GÜMELİ: Aytaç Tosun

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER