SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAY ADAYI YUNUS LÜTFİ ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ

AK PARTİ ADAY ADAYI YUNUS LÜTFİ ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ
Bu haber 15 Ocak 2019 - 16:29 'de eklendi ve 415 views kez görüntülendi.

AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan aday adayı Yunus Lütfi Çoban, aday adaylığı süresince kendisine verilen tüm destekler için teşekkür etti.

Kendisine ait sosyal paylaşım hesabından Çatalağzı halkına teşekkür eden Yunus Lütfi Çoban yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

“Saygıdeğer Dostlarım,

2019 Yerel Seçimlerinin Aday Adaylığı sürecini, noktalamış bulunuyoruz.

Şahsıma gösterdikleri itimat ve teveccühten dolayı, hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun, sevgili Çatalağzı Halkına çok teşekkür ediyorum.

Bu süreçte bizlere her türlü desteği veren AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığı Ve Yönetim Kuruluna şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca Belde Başkanımız Kerem Güneş’i süreci sağlıklı bir şekilde kırmadan, inceltmeden tamamlamış olmasından dolayı tebrik ederim.

Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezi, Çatalağzı Belediye Başkanlığı’na Sayın Ersun Gülser’i aday göstermiştir. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Kalbimiz Partimizin cefakâr, fedakâr, azimli, çalışkan değerli üyeleri ile birlikte olacaktır.

Siz değerli dostlarımıza ve bize omuz veren herkese şükranlarımı bildiriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hakkınızı Helal Ediniz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER