SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
Bu haber 15 Ocak 2019 - 16:39 'de eklendi ve 224 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, 13 Ocak’ta aday tanıtım toplantısının ardından verilen starta ilk önce Maden Şehitleri Anıtı, Genel Maden İşçileri Sendikası ve TTK’yı ziyaret ederek başladı.

Beraberinde AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ile birlikte dün sabah saatlerinde Maden Şehitleri Anıtı’na giderek dualar okundu. Ardından, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ziyaret edildi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve beraberindekiler daha sonra TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Orman Bölge Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü de ziyaret edildi.

ZEKİ TOSUN: YOLA ÇIKTIK,  HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarette konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, “Zonguldak madeni ve kömürüyle özdeşleşen bir şehir. Madencilerimiz yerin metrelerce altında canlarını ortaya koyarak çalışıp kömür çıkartıyorlar. Türkiye’nin ekonomisine katkı sağlıyorlar. Madencilerimiz bizim için çok değerliler. Bu nedenle hükümetimiz madenlerle ilgili yasalarda ve madencilerin haklarıyla ilgili her türlü desteği veriyor, çalışmalar yapıyor. Yola çıktık,  hızlı bir şekilde çalışacağız ve Zonguldak’ta başarılı olacağız” dedi.

AHMET DEMİRCİ: ŞEHRİMİZİ İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİNİ BİLİYORUM

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de, “Zonguldak madenci şehridir. Bu kapsamda ilk ziyaretlerini bizlere yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Maden Şehitliğine yapmış olduğunuz ziyaret de bizleri mutlu etti. Maden Şehitlerimize ve ülkemiz için şehit düşen herkese Allah’tan rahmet diliyorum. Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Selim Alan’a da adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Zonguldak’ımız şu anda kötü bir şehir. Bu nedenle belediye başkanlığına kim gelirse gelsin şehrimizi ileriye götürmek için mücadele edeceğini biliyorum” şeklinde konuştu.

ÖMER SELİM ALAN: ZONGULDAK’IMIZI ZONGULDAK YAPAN DEĞERLİ MADENCİLERİMİZİ UNUTAMAYIZ

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ise, “Stardı buradan vermemizin bir manası var. Zonguldak’ımızın yapısı itibariyle yerin yüzlerce metre altındaki taşkömürünü gün ışığıyla buluşturup Zonguldak’ımızı Zonguldak yapan değerli madencilerimizi unutamayız ve hep onlarla beraberiz. Onların dertleriyle dertleneceğiz. İnşallah başta GMİS Genel Başkanımızın ve madencilerimizin desteğini alarak 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceğiz. Zonguldak’ımızı çok daha iyi anılır ve vatandaşlarımızın işte burası benim memleketim diyebileceği hale getireceğiz” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER