SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BACIOĞLU VE EKİBİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ

BACIOĞLU VE EKİBİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ
Bu haber 15 Ocak 2019 - 16:48 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Başkanı Kadir Bacıoğlu beraberinde bağlı sendika başkanları ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı Kadir Bacıoğlu beraberinde Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören ve Türk Haber-Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek ile Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile yapılan görüşmede sendikal gelişmeler, ağırlıklı olarak da 3600 ek gösterge, sözleşmeli olarak çalışan kamu çalışanlarının kadroya geçirilmesi emeklilikte yaşa takılanlar, yardımcı hizmetlerden Genel İdari Hizmetler sınıfına geçiş sınavının kurumlarda bir an önce açılması konularında görüşmeler yapılarak Zonguldak’taki kamu çalışanlarının beklentileri dile getirildi.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı Kadir Bacıoğlu ve beraberindekiler ardından Türk Eğitim Sen, Türk Haber-Sen, Türk Büro Sen Genel Başkanları da ziyaret edilerek sendikal gelişmeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER