SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇATALAĞZI VE MUSLU’DA TEPKİLER BÜYÜYOR

ÇATALAĞZI VE MUSLU’DA TEPKİLER BÜYÜYOR
Bu haber 15 Ocak 2019 - 16:56 'de eklendi ve 283 views kez görüntülendi.

AK Parti’de ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından bazı bölgelerde sürpriz isimler açıklanmış, beklenen isimler açıklanmayınca da tepkiler adaylık açıklamasının yapılacağı Site Kapalı Spor Salonu’na da yansımıştı.

Adaylık bekleyen ve adaylık sözü verilenler son anda listede yer almayınca adeta şoka uğradılar.

Özellikle de; Çatalağzı ve Muslu’da açıklanan isimlerin kamuoyunca tanınmadığı ve seçimi alabilecek kapasitede olmadığını iddia eden bölge halkı AK Parti’nin adeta ayağına sıktığını belirtiyorlar.

Çatalağzı’nda Ersun Gülser ve Muslu’da Murat Kabuk ile seçimin alınamayacağını belirten vatandaşlar, “AK Parti’den böyle bir aday açıklaması beklemiyorduk. Gerçekten de çok sürpriz oldu, yani seçim kaybetmek için liste yapılsaydı bundan daha kötüsü olmazdı” diyerek tepki gösterdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER