SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP ADAYINI 1 NİSAN’DA MI AÇIKLAYACAK?

CHP ADAYINI 1 NİSAN’DA MI AÇIKLAYACAK?
Bu haber 16 Ocak 2019 - 14:30 'de eklendi ve 224 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta her kesimin heyecanla beklediği CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı yine açıklanmadı.

Daha önce 4 Ocak dendi, sonra 16 Ocak ve bugün yapılan Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Toplantısı’ndan da bir sonuç çıkmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklayacağı Zonguldak ve Ereğli adaylarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken, CHP tabanı tepkisini şu şekilde dile getiriyor.

“AK Parti ve MHP Zonguldak adayını açıklarken CHP neyi bekliyor? Neden başkan adayını açıklamakta geciktiler. Her halde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimden sonra açıklayacak. AK Parti ve MHP yolu yarıladılar, kurumları gezdiler, mahalleleri gezdiler CHP hala adayını bile açıklayamadı. Neden bekliyorlar, neyi bekliyorlar, kimi bekliyorlar?” şeklinde ifade ederek, CHP Genel merkezine tepki gösteriyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER