SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ÇOCUKLARA GÜZEL BİR ZONGULDAK BIRAKMAK İÇİN GELİYORUZ

ALAN: ÇOCUKLARA GÜZEL BİR ZONGULDAK BIRAKMAK İÇİN GELİYORUZ
Bu haber 17 Ocak 2019 - 17:11 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, kamu kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Örgütleri ve mahallelerde kahvehane ve ev toplantılarına katılan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, bugün de Ahmet Erdoğan İlkokulu’na giderek, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Çocuklara güzel bir Zonguldak bırakmak için geldiklerini belirten Belediye Başkan adayı Alan, “Evlatlarımıza geleceği planlanmış, güzel bir Zonguldak bırakmak için geliyoruz! Bugün ilk olarak Ahmet Erdoğan İlkokulu’nda minik öğrencileri ziyaret ettik, çocuklarımızla sohbet edip vakit geçirdik. Okul yöneticileri, öğretmenleri, personelleri ve velilerimizden destek istedik. Güzel karşılamaları ve sohbetleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER