SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 18 Ocak 2019 - 16:36 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, mahalle muhtarları ile kahvaltıda b.ir araya geldi.

Muhtarların kutsal bir görev yaptıklarını belirten AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, “Muhtarlarımızın yapmış olduğu kutsal bir görevdir. Bunu da Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman takdir ederek söylüyor” şeklinde konuşurken, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ise, “Muhtarlarımız olmazsa olmazlarımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği, ‘Muhtarlarımızı üzen beni üzmüş sayılır’ sözünü hiç unutmuyorum” dedi.

Kahvaltıda ilk konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun şunları söyledi. “31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında Zonguldak Belediye Başkan adayımız Selim Alan ile birlikte Zonguldak’ımızın 19 mahallesinin kıymetli muhtarlarıyla bir araya geldik. Bu programımıza iştirak eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız Zonguldak’ın belkemikleridir. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla ilk teması kuran, vatandaşlarının her şeyine koşan muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızın yapmış olduğu kutsal bir görevdir. Bunu da Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman takdir ederek söylüyor. İktidarımız hükümete geldiği günden beri muhtarlarımıza gereken desteği veriyor ve her türlü yardımı yapıyor, destek vermeye de devam ediyor. Muhtarlarımızın külliyede bizlerden fazla ağırlanması bu dediklerimize bir örnektir. Biz de bugün çok kıymetli muhtarlarımızla yaklaşan seçimlerle ilgili bir istişare etmek istedik ve kahvaltı programı düzenledik. Muhtarlarımızın da seçimi var onlara da çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz. Burada her şey Zonguldak için. Zonguldak adına hayırlısı ne ise o olsun. Yeter ki, Zonguldak’ımız yaşanabilir bir şehir olsun, insanların tercih ettiği bir kent olsun bizim hedefimiz budur. Zonguldak Belediye Başkan adayımızla da inşallah bunu 31 Mart akşamı başaracağız. Zonguldak insanların gelmek için can attığı bir kent haline gelecek.  Bunlarla ilgili projelerimizi de önümüzdeki günlerde adayımız açıklayacak. Biz seçim çalışmalarına başladık ve gece-gündüz demeden çalışıyoruz” diyerek yerel seçimlerde başarılı olacaklarını ifade etti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Selim Alan da yaptığı konuşmada, “Kıymetli muhtarlarımızla bugün bir arada olmak istedik onlarda davetimizi kırmadılar. Yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi muhtarlarımızla birlikte Zonguldak’ımız ve mahallelerimizin ihtiyaçları konularında istişareler ediyoruz. Muhtarlarımız olmazsa olmazlarımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği, ‘Muhtarlarımızı üzen beni üzmüş sayılır’ sözünü hiç unutmuyorum. Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımız. Özellikle belediyeyi aldığımız zaman muhtarlarımızla çalışma arkadaşı, mesai arkadaşı olacağız. Muhtarlarımızın görüşü bizim için çok değerli. Mahallelerimizin sesi, kulağı, gözü muhtarlarımızdır. İnşallah onların sayesinde bizlerde Zonguldak’ımızı çok daha hızlı, çok daha iyi şekilde iyileştireceğiz. Vatandaşlarımızın teveccühünü aldıktan sonra 19 mahallemizi Zonguldak’ımızın hak ettiği şekle getireceğiz. 19 mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız mutsuz. Zonguldak’ımızın hizmet noktasında sıkıntıları var. Ben inanıyorum ki vatandaşlarımız bizlere sahip çıkacaklar. Zonguldak evladına sahip çıkacak ve seçimi biz kazanacağız. Ardından bütün vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek projelerimizi ışık hızıyla hayata geçirip Zonguldak’ımızı övünecek hale getireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER