SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

UYSAL AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

UYSAL AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ
Bu haber 18 Ocak 2019 - 16:48 'de eklendi ve 267 views kez görüntülendi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2014 yılında seçildiği partisinden, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyince istifa ettiğini açıkladı.

Belediye’deki makamında basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Uysal, “Ayrılmaz zorunda bırakıldım, koparıldım” diyerek  “Ne mutlu ki bana 5 yıl önce iyi insan, 5 yıl sonra bugün dürüst, çalışkan, çalmadı, çok şey yaptı, her şeye rağmen yaptı anlatamadı diyorlar. Buranın bir evladı olarak neler yaptığımı, nasıl yaptığımı, niçin yaptığımı, nelere önem verdiğimi, neyle mücadele ettiğimi anlayın, anlamaya çalışın, anlatın.

Eğitim, kutsallarımız, geleceğimiz, halkımız mı demişim? Yoksa ben, ailem, siyasi geleceğim, rantım mı demişim? 2013 yılında aday adayı olarak katıldığım Ak Parti’den bugün itibariyle istifa ediyorum. Biliniz ki ayrılmak zorunda bırakıldım, kopartıldım. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a saygım ve sevgim bir ömür devam edecektir. Çocukken kazandığım çalışmak, okumak, öğrenmek ilkelerimi son nefesime kadar koruyacağım.” dedi.

Gazetecilerin “aday olacak mısınız” şeklindeki soruya “Şuan istifamı açıkladım ve resmi istifamı da vereceğim. Önümüzdeki günlerde süreci hep birlikte göreceğiz. Süreç ve yaşadıklarım 5 yıl önümüzdeki günler, aylar veya yıllarda bunları konuşuruz. Belediye başkanlığından istifa etmiyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER