SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HÜDAİ DÖKMECİ’NİN KARDEŞİ SONSUZLUĞA UĞURLANDI

HÜDAİ DÖKMECİ’NİN KARDEŞİ SONSUZLUĞA UĞURLANDI
Bu haber 20 Ocak 2019 - 15:02 'de eklendi ve 139 views kez görüntülendi.

Zonguldak ilçelerinden Kozlu eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Kozlu belediye başkan aday adayı Hüdai Dökmeci’nin kardeşi Nejdet Dökmeci vefat etti.

Belçika’da yaşamını yitiren Nejdet Dökmeci’nin cenazesi Kozlu’ya getirildi. Kozlu Aziziye Camiisi’nde kılınan öğle namazının ardından Balçıklı köye aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca,  AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, CHP Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, MHP İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Muazzez Çelik, Kozlu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz’in yanı sıra bazı sivil toplum örgüt temsilcileri, siyasetçiler ile Dökmeci ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak Merhum Nejdet Dökmeci’ye Allah’tan rahmet, deneyimli siyasetçi Hüdai Dökmeci  ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER