SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHİN: HERKESE ULAŞACAĞIZ

AK PARTİ KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHİN: HERKESE ULAŞACAĞIZ
Bu haber 21 Ocak 2019 - 17:31 'de eklendi ve 337 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır’ın da katılımıyla vatandaşlarla buluştu.

Yoğun bir kalabalık ile birlikte seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımıza 31 Mart akşamında Ereğli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndermek istiyoruz” diyerek, “Elimizden geldiğince herkese ulaşacağız, kendimizi anlatacağız, Ereğli’nin dertleri ile dertlendiğimizi ve çözümlerini aktaracağız. İnşallah üç milletvekilimizin yanında, kendisini ‘Ereğli Milletvekili’ olarak tanıtan Sayın Cumhurbaşkanımıza 31 Mart akşamında Ereğli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndermek istiyoruz” dedi.

UÇAR:  EROL ŞAHİN ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAKTIR

AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar seçim startının verildiği törende yaptığı konuşmada, “İnşallah bu seçimin de ülkemiz ve bölgemiz adına bereketli olacağını umut ediyoruz. Bir dönemi geride bıraktık, yeni bir dönem başladı. Geçmişte yaşananları ve hizmetleri de dikkate alarak, önümüzdeki süreçte bölgemizde yapılacak yerel hizmetleri planlayan, proje haline getiren, bu duygularla yola çıkan bir teşkilat ve örgütüz. Şimdi Ereğli’de çok değerli kardeşimiz, arkadaşımız, arkadaşlarımızla bir yarış içerisinde olduk. Netice itibariyle bir arkadaşımız aday olacaktı, bu da değerli kardeşimiz Erol Şahin oldu. Geçmişte uzun yıllar teşkilatlarımızda ilçemize hizmet eden bir kardeşimiz, arkadaşımızdır. Bugün de Ereğli Belediye Başkan adayı olarak ‘Bismillah’ dedik. Kendisine hayırlı, olsun, diyorum, başarılar diliyorum. İnşallah Erol kardeşimle kendisinin bilgi ve becerisiyle Ereğli’de çok güzel hizmetlerin altına imza atacağımızı buradan ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

TÜRKMEN:  ÖNEMLİ OLAN SAMİMİYETİMİZDİR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise, “Önemli olan gönül birliğimizdir, samimiyetimizdir, ülkeye, yöremize ve insanımıza sevdadır. Bu yapılanlar, koşturanlar, yağmur altında gelenler, eziyet çekenlerin tek derdi vardır; birileri çok sevdiğini gösterir. İşte bu sevgimiz azalmadığı, bir birine karşı samimi olduğumuz müddetçe, inanın daimi olarak bu coğrafyada insanlarımıza hizmet edeceğiz ve kalacağız.  Ereğli her zaman, her şeyin en güzelini başarmıştır. Uzunmehmet ile kömürü burada bulmuştur. Ülke gelişmesinin kaynağı olan çeliği de Erdemir ile burada üretmiştir. Seçimler önemlidir, yerel seçimler çok daha önemlidir. Bizim içimize nifak sokmak istiyorlar. Bizleri bir birine düşürerek olaydan bir güç devşirmeye çalışıyorlar. Milletin, ülkenin Ereğli’nin derdi diye bir derdi yok” dedi.

TOSUN:  AK PARTİ EREĞLİ’DE SANDIKLARI PATLATACAK

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun,  “inşallah onunla beraber Ereğli burada AK Parti’nin sandıkları patlatacak ve bizim kurucu başkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Ereğlimizi mahcup etmeyecek. Biz, sizlere güveniyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER