SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘DALGA MI GEÇİYORSUNUZ!’

‘DALGA MI GEÇİYORSUNUZ!’
Bu haber 22 Ocak 2019 - 16:26 'de eklendi ve 222 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk partisi(CHP) Zonguldak Belediye Başkan adayının henüz açıklanmaması, başta aday adayları ve parti tabanından tepkiler yükselmeye başladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi’nden bir türlü karar çıkartamayan ve Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayını açıklamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  “Zonguldak’ı gözden çıkardığı”  şeklinde eleştiriler de hat safhaya ulaşıyor.

AK Parti ve MHP Zonguldak merkez Belediye Başkan adaylarını açıklayıp, projelerini tanıtıp, seçim gezilerini hemen hemen yarılarken, CHP’nin bir türlü aday açıklamaması CHP’ye gönül verenleri de endişelendiriyor.

Daha önce 4 Ocak 2019, sonra 15 Ocak, daha sonra da 23-24 veya 26 Ocak tarihlerinde açıklanacağı söylenmesine rağmen Zonguldak adayının bir türlü açıklanmaması akıllara başka türlü sorular da getiriyor.

CHP’de Zonguldak Merkez Belediye Başkan adaylığı için il Başkanlığı’na adaylık başvurusunda bulunan Şenol Şanal, Tahsin Erdem ve Osman Yayla’nın dışında eski Milletvekili Harun Akın ve mevcut Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in ismi de geçerken, hangi adayın isminin açıklanması konusunda CHP Genel merkezi ser verip sır vermiyor.

CHP Parti Meclisi ve MYK tarafından yapılacak bir değerlendirmenin ardından Kılıçdaroğlu’nun açıklayacağı isim Zonguldak’ta hem CHP tabanı, hem de diğer partilerin de heyecanla beklediği gözleniyor. 

Belediye Başkan bir an önce açıklanıp, seçim çalışmalarına başlanılması gerektiğini ifade eden CHP’liler, “Diğer partiler Zonguldak adayını günler öncesinden açıkladı. Biz ise henüz 5 aday adayı olmasına rağmen kimin aday olacağını bilmiyoruz. Bizden bile sır gibi saklanıyor. Daha önce tarih bile verilmişti ama bu tarih sürekli erteleniyor. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz. Bir an önce açıklayıp da biz de seçim çalışmalarına başlayalım, adayımızla birlikte gezelim, projelerimizi anlatalım. Ne yazık ki, seçim tarihi yaklaşıyor biz hala ortaya çıkmış değiliz. Ne anlatacağız, ne söyleyeceğiz. Zaman daralıyor, hazırlıklara ne zaman başlayıp da sahaya çıkacağız” diyerek tepki gösteriyorlar.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER