SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ESNAFLARDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK

ESNAFLARDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK
Bu haber 22 Ocak 2019 - 16:49 'de eklendi ve 231 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin’e,  esnaf ve vatandaşlar tam destek vererek, adeta bağırlarına basıyor.

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye başkan adayı Erol Şahin’in her zaman halkın içerisinde sevilen bir esnaf olması, çarşı esnafı ve halk tarafından sıcak karşılandı. Çarşı içinde ve Yalı caddesinde esnafı ziyaret ederek 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Şahin, esnafların ve vatandaşların sevgisiyle karşılaştı.

Esnaf ziyaretinde kısa bir açıklamada bulunan Başkan adayı Şahin, “Bugün de çarşı merkezinde bir farkındalık oluşturmak ve esnafımızla buluşmak üzere partimiz bir program düzenledi. Bizde bu program çerçevesinde bir kısım esnafımızı dolaşarak bu anlamda bir farkındalık oluşturmaya çalıştık” dedi.

Esnafın tepkilerini olumlu bulduğunu dile getiren Şahin, “Kentle bütünleşme anlamında, kentin merkezi alanlarında yönetsel anlayışımızı hissettirme bakımından bu çalışmaları değerli buluyorum. Önümüzdeki günlerde hiç erişim sağlanmamış alanlarda halka dokunmak suretiyle de sağlıklı bir seçim propagandası çerçevesinde faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Heyecan verici bir süreç olduğunu düşünüyorum. AK Parti teşkilatının bütün kademeleri ile birlikte bu faaliyetleri etkin bir şekilde hayata geçirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER